:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Нова загуба на "Барселона"

"Реал" (М) с оферта за Оуен

"Белия балет" начело в Испания след 3:0 над "Виляреал"
"Реал" (М) е приготвил оферта за звездата на "Ливърпул" и националния отбор на Англия Майкъл Оуен. Това съобщи президентът на клуба Флорентино Перес. Испанците са готови да платят около 40 плн. паунда за нападателя, но сумата може и да нарасне.

"С привличането на Зидан много французи и араби станаха фенове на "Реал" - заяви Перес. - Майкъл Оуен и Дейвид Бекъм са най-добрите английски футболисти, а нашата цел е да спечелим привържаници на Острова. Готови сме да вземем Оуен, но Бекъм не ни интересува. Обещах всяка година за взимаме по един футболист от световна класа и сега наред е Оуен".

"Реал" се върна на върха в испанското първенство онази вечер, като победи с 3:0 у дома "Виляреал" в среща от ХХIХ кръг. Раул, Йеро и Макманаман се разписаха за тима, който вече има 52 т. Мадричани можеше да бъдат изместени от челото, ако "Валенсия" победи "Севиля" в мач, игран късно снощи. Загубата остави "Виляреал" 14-и с 33 т.

"Ла Коруня" и "Барселона" загубиха ценни точки в борбата за титлата. Галисийците завършиха 1:1 срещу "Райо Валекано" у дома, само 2 дни след като спечелиха купата на Испания след 2:1 над "Реал" (М). Валтер Пандиани изведе "Ла Коруня" напред в 9-ата мин., но Елвир Болич изравни в 35-ата. Домакините играха цял мач с човек по-малко, тъй като още в 15-ата мин. Сезар получи червен картон. "Ла Коруня" е четвърти с 48 т., а "Райо" 19-и с 29.

"Барселона" пък записа 9-ото си поражение в първенството - 1:2 като гост на "Бетис". Дани наказа бившия си тим с две попадения в 3-ата и 78-ата мин., а съотборникът му Ито си наниза автогол в 55-ата. "Барса" остана на пето място с 46 т., "Бетис" пък е трети с 49.

В последния мач от събота "Лас Палмас" победи с 2:1 у дома "Алавес" и намали шансовете на съперника си за участие в турнира за купата на УЕФА. гостите откриха резлутата в 14-ата мин. с гол на Астудийо, но Хорхе изравни в 32-ата. В 74-ата Хосико оформи крайното 2:1. "Лас Палмас" е 15-и в класирането с 33 т., докато "Алавес" е 8-и с 42.
1179
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД