:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за четвъртък

Овен

Звездите ви даряват с енергия и разум. Успешно ще завършвате почти всички проекти. Контактите ви ще бъдат ползотворни и ще проведете важни за вас срещи и разговори. В каквато и насока да предприемете действия, те ще се увенчаят с успех. Неприятности могат да дойдат от факта, че в определени моменти ще бъдете нервни и нетърпеливи. Помнете добре, че точно днес не е денят, през който да изявявате водаческите си способности в работата. Спокойно можете да направите това обаче в личните си отношения. Най-вероятно е някой от чаровните представители на Рак или Водолей да вземе ума ви и да очаква първи да поемете инициативата.



Телец

Очаква ви ден, в който настроението ви твърде често ще се променя. Най-добре е в професионален план да съберете мислите си върху това, което правите, за да не допуснете някоя глупава грешка. Парите ще ви позволят да отпуснете душата си и да се почувствате в обичайното си амплоа - борбени и мечтателни. В определени моменти ще проявявате прекалена страст да отстоявате собственото си мнение и да се съпротивлявате на чуждото. Най-вероятно е да се забъркате в конфликти, в които обаче ще проявите борбеност, и те по-скоро ще ви тонизират. Не е изключено да постигнете някое от дългоочакваните си желания.



Близнаци

Очаква ви напрегнат ден, в който основното ще бъде успех в сделки и търговия. Професионалните успехи ще бъдат подплатени с пари и това ще изпълва с радост душата ви. Не приемайте обаче това, което сте постигнали, като някакъв връх. Ползата от този съвет ще усетите още утре. Занимаващите се с бизнес и търговия ще получат предложение, което ще удовлетвори честолюбието им. Единственият съвет е, че трябва да проявявате повече бдителност и разум при делова среща. Тогава все още няма да сте се отърсили от склонността си да говорите много и е възможно да допускате грешки. Ако трябва да давате отговор, отложете го.



Рак

През днешния четвъртък ще бъдете доста разсеяни и индиферентни. Много от нещата ще преминават покрай вас, без да им отдавате значение. Вероятно това безразличие се дължи на преумора. Работоспособността ви ще бъде намалена, ще си търсите при най-малък повод извинения и ще пренебрегвате служебните си задължения. Най-добрият вариант е да си починете и да помислите за кратка отпуска, разтоварващо пътуване или любимо занимание. В края на деня ще бъдете в плен на емоциите. Те ще ви върнат вкуса към живота и ще разберете, че неприятностите отминават, и ще се видите в пълния си блясък.



Лъв

Ще почувствате, че сте трън в очите на конкуренцията, още от заранта. Тя обаче няма да ви остави току-така да надделеете над нея. Това няма да развали доброто ви настроение, защото парите, към които се стремите, ще бъдат при вас. Към края на четвъртъка почти няма да ви се налага да се претоварвате на работното си място. Всичко около вас ще се подрежда и без да полагате усилия. Опитайте се да извлечете полза от спокойствието. И около вас има доста несвършени неща и си наложете да въведете ред в тях. Следобедът е подходящ за преговори. Не разчитайте на чуждо мнение, особено ако е на човек от зодия Телец.



Дева



Днес скок в йерархичната стълбица на работното място ще направят онези Деви, които дълго време са подготвяли професионалното си издигане. Промяната обаче ще носи повече морално удовлетворение, отколкото увеличаване на приходите ви. Ако знаете кога да отстъпите и да притаите самолюбието си, вашият успешен период ще продължи по-дълго. Мнозина днес може да открият, че вашият дом е вашата крепост. Дори прагматиците ще намерят романтика в семейните или интимните отношения. Ако имате възможност, направете малки подаръци на най-близките си хора. Това ще засили добронамереността им.



Везни

Днес ще се отдадете на хазарт и рискове в личния си живот, но е препоръчително да не ги допускате в бизнеса. Точно в тази област увеличете оборотите и скоро ще усетите, че финансовото ви положение се поправя. Някои ще реализират идеята си за собствен бизнес. Проявете малко внимание към хората около вас и професионалните ви успехи са вързани в кърпа. Малко усилия сега и ще си осигурите безметежно съществуване поне до края на седмицата. В личен план на моменти безразсъдното ви поведение ще ви докара нови познанства, но е препоръчително да контролирате вашата егоцентричност и разточителност.



Скорпион

Най-голямото мъчение за вас ще бъде да се задържите на едно място. Това би ви съсипало, защото неизчерпаемата енергия, която имате, ще ви кара да бъдете непрекъснато в движение и в центъра на събитията, независимо дали те са добри, или ще изискват нервно напрежение. Ограниченията на стандартното ще ви измъчват, а на тях ще противопоставяте оригиналните си идеи. Ще бъдете открити и дружелюбни и вечната ви усмивка, и неизчерпаемото чувство за хумор ще ви правят търсени в много компании. Пъргавият ви и остър ум ще показва доста възможности и ще се захващате с почти всичко.



Стрелец

Ако основното за вас днес е доброто изпълнение на професионалните задължения, то ще трябва да свикнете с обичайните трудности - пречки в работата, неразбиране от страна на шефовете, нервност и прекомерно натоварване. Ясно е обаче, че вие не се предавате лесно пред трудностите, а с упоритост ще вървите по-често напред. Ако се появи нещо добро, то ще е или в някаква компания, или на интимния фронт. В многобройните събития, в които ще попадате, а не е изключено и да предизвикате, по-добре е от време на време да си давате почивка и да обмисляте някакво финансово начинание.



Козирог

Четвъртък ще бъде доста напрегнат за вас, но по-скоро ще е добър. Свикнете още от заранта, че нещата ще се получават трудно. Възможно е срещи, разговори и делови контакти да зациклят и да не дадат резултатите, за които предварително сте се настроили. Проблем за мнозина се оказват парите. Днес едва ли ще имате шанс да решите трайно този въпрос, но в близко бъдеще това може да стане, ако се ангажирате сериозно. Личните ви интереси могат да се сблъскат с тези на братя, сестри и най-близки роднини. Единствено в семейните отношения се забелязва спокойствие, което ще се дължи повече на чуждо търпение.



Водолей

Нищо няма да е в състояние да наруши душевния ви комфорт и работоспособността ви ще бъде чудесна. Едни от вас ще отстояват позициите си, доказвайки лични качества. Действията на други ще са насочени към реализация в бизнеса, за каквато сега условията са благоприятни. Новините в деловата сфера, пътуванията, запознанствата и преговорите са част от реалните събития през днешния ден. Съществуващите обстоятелства ще променят плановете ви относно предстоящи делови разговори. Шансът за осъществяване на плановете ви е реален, защото притежавате силен късмет.



Риби

Кариерата ви днес ще се развива по възходяща линия. Не се спирайте пред нищо. Скоро ще се убедите, че притежавате необходимите сили, за да реализирате възможностите си. Добре обмислете финансовите си начинания, за да ги доведете до желания резултат. Не отхвърляйте с пренебрежение изгодно предложение - макар да не вярвате, ще увеличите значително приходите си. Най-близките ви ще разчитат отново на вашата прословута дипломатичност и мекота при търсене на компромис. Със сигурност ще станете посредник при изглаждане на конфликт между най-близките си хора.
3351
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД