:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СМЕТКИ

"Локо" (Пд) е на сметка от жребия

"Локо" (Пд) е на път да се окаже печелившият отсъстващ от финалното каре за Купата. При очерталата се 90% титла за "Левски" пловдивчани имат голям шанс за турнира на УЕФА. Причината е, че ЦСКА и "Литекс" ще се "избият" преди финала за купата. Ето и възможностите:

Вариант 1. "Левски" е шампион и се класира на финала. Там среща ЦСКА, отстранил "Литекс". Така "червените" играят в Европа като финалист за купата (понеже "Левски" е шампион), а "Локо" (Пд), ако е 3-и, играе в турнира на УЕФА.

Вариант 2. "Литекс" е на финал с "Левски" и като такъв излиза в Европа. Тогава "Локо" трябва да измести ЦСКА от 2-ото място, за да иде в Европа.

Вариант 3. "Литекс" е на финал, но е и 2-и в шампионата. Тогава "Локо" (Пд) се бори с ЦСКА за 3-ото място, даващо право на евротурнир. Ако ЦСКА е на финал, но е и 2-и, тогава "Локо" (Пд) спори с "Литекс" за 3-ото място.

Вариант 4. "Левски" отпада сензационно от "Марек", който пък губи финала от "Литекс". Тогава "Локо" (Пд) трябва да е преди ЦСКА в класирането. Ако пък ЦСКА вземе купата, "Локо" (Пд) трябва да е преди "Литекс" в шампионата.
438
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД