:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Акценти от седмицата

Публицистика

В "Сеизмограф" ще гостуват икономистът проф. Димитър Иванов и Татяна Дончева, които ще анализират какво става с икономиката и сигурността на страната след година управление на ГЕРБ. Основателката на "Движение 21" ще коментира още дали случая на полицейски произвол в Кърджали е пореден симптом, че се превръщаме в полицейска държава.

Директно от Лондон проф. Иванов ще обясни защо заедно с още седем изтъкнати български учени са връчили на президента предупредително писмо с мотото " Бием камбаната за последно! Наесен ще бъде късно!" и ще разкрие какво пише в документа. В разговора ще стане дума още подкрепял ли е Георги Първанов проекта "Борисов" и кога ще се роди същинска алтернатива на сегашната власт.

Днес, БИ ТИ ВИ, 18.00





В "На 4 очи" гост ще бъде земеделският министър Мирослав Найденов. Какво ядем, кой и как го контролира и какво ще се промени със създаването на две нови структури, които ще следят пазара - Агенция за безопасност на храните и Център за оценка на риска? От земеделския министър ще научим и каква реколта можем да очакваме тази есен, ще купуваме ли хляб на по-висока цена и докога ще ядем гръцки дини и турски домати.

И още - какво ще се случи с тютюнопроизводството у нас, ще помогне ли държавата на производителите да намерят друго препитание и имаше ли опити за лобизъм в земеделието от страна на представители на ГЕРБ?

Втори гост в предаването ще бъде Корнелия Нинова - член на НС на БСП. Как изглежда първата година от управлението на ГЕРБ в очите на левицата, къде се провали екипът на Бойко Борисов и кои негови успехи опозицията ще признае?

Утре, НОВА, 17.45



Документален филм

На 20 юни 2009 г. 26-годишната Неда Ага Солтан е простреляна в сърцето от снайперист по време на протестите срещу корумпирани президентски избори в Иран. За разлика от много други жертви на режима снимките и видеото на последните й мигове за часове достига до хиляди компютърни екрани. Така протестите в Техеран привличат вниманието на целия свят, а Неда се превръща в лицето на тази своеобразна иранска революция. Документалният филм "За Неда" разказва личната история на младото момиче и неговата трагична смърт.

Четвъртък, HBO, 22.50
583
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД