:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ниското кръвно имало просто лечение

Упражненията и контрастните душове - редуването на топла и студена вода - помагат при ниско кръвно налягане, предаде ДПА, позовавайки се на германски специалисти. Контрастните душове подобряват кръвообращението, като винаги трябва да се завършва със студена вода. Спортовете за издръжливост като плуване, колоездене, бягане и скуош също помагат, обяснява Норберт Сметак от Германската федерация на кардиолозите.

Специалистите препоръчват на хората с ниско кръвно налягане да се хранят балансирано, като в менюто им трябва да присъстват достатъчни количества соли и минерали. "Важно е да се пият и много течности, за предпочитане от два до три литра на ден - богата на натрий минерална вода, чайове и плодов сок. Стимулиращият ефект на кафето и черния чай е краткотраен", отбелязва Сметак.

Ниското кръвно налягане най-често засяга девойките и младите слаби жени. Наблюдава се също през бременността, при жени с хранителни разстройства и при възрастни слаби жени. Симтомите са замайване, отпадналост и умора, студени ръце и крака.
488
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД