:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нямаме футболисти, оплака се Гонзо

Георги Иванов-Гонзо (вдясно)
Проблемът на "Левски" е липсата на достатъчно класни футболисти и когато имаме повечко контузени или наказани, играта на отбора се влошава. Това каза спортният директор на клуба Георги Иванов-Гонзо, който представляваше "сините" на жребия за Купата на България.

"Не познавам отбора на "Банско", но ние във всички случаи сме фаворит в мача - каза Иванов. - Тепърва ще преценяваме кои футболисти ще играят в този мач, но не би трябвало да имаме проблеми и да продължим напред. Стига сами да не си направим мача труден".

Изпълнителният директор на "Банско" Красимир Горанов бе доволен от жребия, тъй като според него това ще мотивира допълнително футболистите. "Сигурен съм, че стадион "Св. Петър" ще се напълни. Разполагаме с 3000 места, останалото е за правостоящи. Имаме и специално място за гости, където могат да се съберат около 1000 души. "Левски" има доста фенклубове в региона, така че срещата ще създаде много радост и настроение в околността", допълни бившият футболист на ЦСКА.
50
1656
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
50
 Видими 
10 Ноември 2010 19:53
Гонзо хубаво го е казал, ама смята ли да докара още класни футболисти?
а дали могат с Ясен да създадат футболисти?
нали Левски е с най силната школа!
10 Ноември 2010 20:15
Не, Арчи, няма да създадат добри кадри от младите, защото няма кой да изчака целият процес.Трябва търпение и спокойна среда за изграждането им.А в "Левски" няма такава възможност.
10 Ноември 2010 20:35
Ей, лоша организация при набирането на нови футболисти!
Обаче...Абе, кой одобрява, че и прави, селекцията?
САМО ЛЕВСКИ!
------------------
Блогът на Генек


10 Ноември 2010 21:46
Относно селекцията, Генек, да ти кажа, че лани като доведоха М'боли агентите му от Франция, най-напред дойдоха на Герена.Но ... заигра в Славия, та сам си тговори за селекцията.
11 Ноември 2010 02:23
Лошо!
Много лошо !
И Гонзо зпочна да издиша !
11 Ноември 2010 02:37
Абе , едно не мога да разбера!?
Как така , деца , юноши , старша ...пълно с таланти ...национали ...млатат чорбетата кат маче у дерек ...вземат ги при мъжете и к'во става???
ЗАСТОЙ !
ИЗЛИЗАТ ОТ ФОРМА !
ПЪЛЕН ПРОВАЛ !
11 Ноември 2010 02:41
Пуснат ги в провинцията да се обиграват , щот не били достатъчно качествени за ЛЕВСКИ. ; )
11 Ноември 2010 02:43
И как така , момчетата отново заиграват , отново във форма ...че и в национала ги викат.
11 Ноември 2010 02:52
Тъпото говедо , изведнъж се сеща , че това са таланти , създадени от синята школа и...... обратно на Герена .
След като нещастното теле е търкало пейката десетина мача , решават да го пуснат десетина минути в загубен мач , в който се очаква от него да обърне резултата.
Да , ама не !
Жалко момче...не оправда надеждите !
Търси си отбор ...или те пращаме на юг!
11 Ноември 2010 02:55
Прав си Back !
МНОГО СИ ПРАВ !
11 Ноември 2010 03:03
Айде лека ви от мен...утре очквам мазохистите отново
11 Ноември 2010 03:10
Ето ги
Това са тези , дет ги мачкат на Герена кат луда крава теле....ма те си знаят...
Левски! Обичаме те !
11 Ноември 2010 09:01
Добро утро!
Да ме прощава Гонзо, ама Левски си има от хубави по-хубави играчи! Левски обаче няма треньор да ги нареди и да ги научи на тактическа дисциплина!
Да, има проблемни постове! И да, привидно малко къса ни идва скамейката! Само че цял полусезон играем все пак. Очаква се за това време да се подобрява играта на "проблемните постове". Очаква се треньорът да реагира, да завърти състава, да търси включване на нови играчи... А Яската ги въртя в квалификациите за влизане в групите и оттам насетне всеки мач се оказа финал, та смени се правеха 20 минути преди края... В Ловеч даже една смяна "изгоря", щото на Кривия мястото му е на пейката!.. Да не говорим, че въртележки в защита тренера направи чак за мача с Лил! И то по принуда!!!...
Не става така! Нито Огнянов е толкова слаб, нито Киров, нито Иса! ДАЙТЕ ИМ ШАНС!! Прав е Джани, че да ги пуснеш за 20-тина минути при негативен резултат не е шанс! И какъв по дяволите е проблема Кривия да върти по едно полувреме?!? Историята "С Гаджев не се дишат!" не е сериозна просто!!!
Гонзо да намери вратар! Ако има вариант - и свестен защитник, или полузащитнки, защото Грийн е префектен централен!!
Но Гонзо да намери и треньор, защото иначе ще чакаме тоя да се учи 2 години на наш гръб, без гаранция за успешен край!!
11 Ноември 2010 10:04
Bibar, сори ама съм на друго мнение.
Огнянов и Балтанов например от години са в отбора, пускани са и като титуляри. Е не стават и не стават. Щърков излиза титуляр с "Калиакра" на "Герена" и за едно полувреме го правят разноглед - е занапред какво да се чака от него?
Кривият срещу "Локо" - Пд остана не за полувреме, почти за цял мач - е очевадно е, че няма въздух за толкова. Иса може да хване ръка за титуляр само ако Гарра отсъства, а пуснеш ли ги и двамата напред ще
И дайте да спрем с тия цесекарски практики да се води нов треньор по повод и без повод. Ясен СТАВА! За него най - добре говори реакцията на отбора му срещу АИК (обрат от 0 - 1), срещу "Гент" (обрат след две изоставания!) и мача с "Лил" в който изгубихме точки по чиста случайност каквато и на Моуриньо може да се случи. Нормално е да бърка. Сега съжалявате ли, че не разкараха Мъри след първият му сезон? Още след провала с "Беверен"? А тук в дебютният сезон на Ясен имаме всички шансове да излезем от групата си в Лига Европа.
11 Ноември 2010 10:08
Бибар, хубаво си ги наредил - Гонзо да намери вратар и защитник, че и треньор. Аз пък мисля че е крайно време Агент Тара да се поинтересува с какво се занимава Андрей Желязков! Или Златко Янков и Петър Хубчев!
11 Ноември 2010 10:26
Тъмно пиво, с Петьо Хубчев, Батков е водил вече разговори.Непосредствено преди Хубчев да започне да треньорства по морското ни крайбрежие.Ами което несава, нестава.А Жужо за какъв да го глави Машиниста?За директор на мястото на Гонзо ли?
11 Ноември 2010 10:32
.
11 Ноември 2010 10:41
Anardil, съжалявам! Аз съм на това мнение, толкова!
Не ми харесва отборът ми да губи важни точки в спечелени мачове, само защото Яската не може да направи поне веднъж правилните смени! Е, дано някога се получи все пак, ако ще остава!..
Но не може, не може просто след всеки мач с равномерен тон "да си вадим необходимите поуки", които за другата среща видно е - пак не са извадени!
За Огнянов - абсолютно не съм съгласен! В последните мачове играе по-редовно и се старае много! Не е Тасевски и сам не може - да, но в комбинация с него играта върви. Балтанов и за мен е загадка, но Киров определено си е отличен! Трябва му повече игра.
Не ме карай обаче да вярвам, че правилната тактика като играеш по-добре и поведеш в резултата е да... "се групираш отзад", както прави Яската. РезИлтата от такова поведение е опълчение, което рано или късно се наказва! Вместо да убием Калмар, ние затворихме играта и треперихме до края! Вместо да продължим да мачкаме Литекс след като сме повели, ние се "групираме отзад", при условие, че това най не го можем, и точно поради тази причина ни го начукват най-болезнено в последната минута!! А реакцията от повеждането срещу Лил няма коментар - пускаме Ивчо с цел опълчение... Да, загубихме нещастно и с огромна доза малшанс! Да, Иво привидно влезе точно преди фаталното центриране, което дава фалшивата настройка "Имаше центриране в мелето, какво по-правилно от това да пусне висок защитник?.." Да, ама не! Левски вкара в 82-ра минута и поне за мен най-добрата защита щеше да получи, ако прави това, което може най-добре - да атакува! Или поне да държи Лил далече от опити за атака на вратата ни. А Яската викна Иво, който влезе при първа възможност. Викна Иво - защитника, което издава нагласата му! Не само Левски, всеки един отбор трябва да използва най-силното в играта си! За Левски в момента това не е нито "звеното" под вратата, нито защитата! В Левски силата идва от нападението! Затова, като надиграваш противника и получиш предимство в резултата - продължавай да го правиш! А не като Ясен - зорлем да се навираш в опълчение и сетне поуки да вадиш! Това е!..
11 Ноември 2010 10:53
Е bibar колкото хора, толкова мнения.
Според мен възъраното от теб опълчение не е генизална приумица на Ясен. Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. А този противник получи ли гол засилва натиска и се изнася напред, за да го върне.
На теория е лесно - не му даваш инициативата, групираш се в средата на терена и печелиш време и пространство като го разиграваш до края на мача и до изтощение с къси пасове.
На практика за да започне отборът да играе така, му трябва сработване. Няма как да стигнем такова ниво от юли досега с толкова нови и ключови играчи (Гарра, Грийн, Мюлдер, Младенов/ Слори) и то при налагащите се рокади в центъра на отбраната и на вратата.
Rince аз лично не бих сравнил Ясен с Вили Вуцов щото и при него ентузиазъм и пълни трибуни не липсваха, ама резултатите нещо не се получиха грам...
11 Ноември 2010 11:13
.
11 Ноември 2010 11:13
Anardil
Абсолютно съм съгласен. А това дето го казва Гонзо аз специално съм го писал вече доста пъти.
Къде ги вижда bibar "от хубави по-хубави играчи" за мен си остава огромна мистерия.
Така миналата и по-миналата година мнозина "виждаха" страшен талант, потенциал и какво ли не в Еньо, Пеньо, Арсенала, Сърмов, Пепеляшката от Своге и прочие "звезди". Може и още да го виждат, знам ли.
Класа няма - Огнянов е новия Сърмов, старае се ама то ако ставаше само със старание... Иса, Балтанов, Киров - ако това са бъдещите титуляри, значи програмата макс ще бъде борбата за 3-4 място - "макс". За защитата и вратарите няма какво да говорим.
Аз също призовавам да се даде "шанс" на тия вечни медийни надежди и "таланти", каквото и да значи това "шанс", та дано вече и най-заслепените видят реалността.
Колкото до новите, ами рядко, мнооого рядко може да се уцели кой знае каква класа със свободни агенти, особено ако са с ниски лични финансови изисквания, защото никъде другаде не ги искат. ФАКТ. Много неприятен, тъжен, кофти ФАКТ.
И така ще е, докато например 100 000е за Дембеле са представени като "много пари" от ръководството.
11 Ноември 2010 11:17
Абе Rince не е баш така щото Тасевски сега е далеч по - полезен отколкото при Вуцан.
Да не говорим, че последният беше решил да разкара Жо щото му бил нисък (все едно крилата трябва да са богатири по метър и деветдесет), а сега без бразилчето левият ни фланг увисва като цесекар във вечно дерби. Ясен такова мъдро решение няма и надявам се и да няма занапред.
Obi-Wan,
11 Ноември 2010 11:19
Не знам прав ли съм, крив ли съм, но за мен Ясен Петров не води добре отбора. Че в него има някакъв потенциал - има. Но защо не се разгръща - не знам. Може напрежението да го мачка, може да му влияят външни фактори, може това и онова. Но от край време се знае, че "Левски" е месомелачка, и ако някой иска да оцелее в нея, му трябват здрави топки. Според мен там се корени проблемът на Я. Петров. А това за футболистите е стар проблем. Искаме да играем еди как си, но нямаме подходящите изпълнители. Ами тогава да се огледаме и да видим какво имаме. И да градим игра, тактика, програма с оглед на наличните ресурси. С Меси, Вия, Джерард и Тери сигурно ще е лесно, но те няма да дойдат в "Левски".
11 Ноември 2010 11:25
Rince
Абсолютно. Дембеле е единствената разлика.
Но да се сменя треньора при тази ситуация е безсмислено. С този "материал" едва ли друг би се справил кой знае колко по-добре.
Нещо повече, отборът реално значително надскочи скромните си възможности в евротурнирите. Сега, дали причината е в публиката, шанса, Дембеле, треньора или още нещо - спорен въпрос. Факт е обаче доброто представяне. Така предвид резултатите и липсата на пари за истинска селекция / и за сериозен чужд треньор ; ) /, евентуални промени няма да доведат до нещо по-добро. Пореден евтин треньор тип Достанич, Кокала или Вили какво променя?!?!?
11 Ноември 2010 11:50
Я, саморазкрихте се!
(не иронизирам )
11 Ноември 2010 12:04
E Force, при нас ураджийството и едномилието никога не са били на почит
11 Ноември 2010 12:07
.
11 Ноември 2010 12:10
Човек да не ви похвали, пак виновен ще излезе...
11 Ноември 2010 12:39
.
11 Ноември 2010 13:15
Списъкът е на играчите, извикани за контролата със Сърбия. Когато плюем школата на "Левски", нека сравним приноса и на другите школи към националния футбол. Може да не са на европейско ниво всички, но от многото винаги може да се задели... И само да не тръгнем сега да обвиняваме , че не са задържали някои. Важно е да се създава, а реализацията е проблем и за по-велики школи от левскарската...


1. Николай Михайлов (Твенте, Хол)
2. Боян Пейков (Локомотив, Сф)
3. Живко Миланов (Васлуй, Рум)
4. Иван Иванов (Алания, Рус)
5. Пламен Николов (Литекс)
6. Виктор Генев (Славия)
7. Веселин Минев (Левски)
8. Йордан Милиев (Левски)
9. Петър Занев (Литекс)
10. Владимир Гаджев (Левски)
11. Станислав Генчев (Васлуй, Рум)
12. Благой Георгиев (Терек, Рус)
13. Чавдар Янков (Ростов, Рус)
14. Ивелин Попов (Газиантеп, Тур)
15. Николай Димитров (Касъмпаша, Тур)
16. Валери Домовчийски (Херта, Гер)
17. Димитър Макриев (Ашдод, Изр)
18. Мартин Петров (Болтън, Анг)
19. Димитър Рангелов (Макаби, Тел Авив, Изр)
20. Валери Божинов (Парма, Ит)
11 Ноември 2010 13:52
Eстествено, че Ясен допусна доста грешки.
Естсествено и, че с тези играчи не сме Милан.
За смяна на Ясен също е крайно прибързано да се говори - това не се прави заради няколко по-слаби мача.
Да не забравяме, от каква ситуация все пак тръгна Ясен - докопахме се до евротурнирите с клизма, би ни де кой ни хвана и т.н.
Много е важно Ясен да осъзнае грешките си, но е и още по-важно да му се даде спокойствие.
В този смисъл - подкрепата от публиката е важна, но дано да е съпроводена със самозабравяне от треньорите.
11 Ноември 2010 14:12
5. Пламен Николов (Литекс)
...........
7. Веселин Минев (Левски)

Тия двамата са толкова от вашата школа, колкото Шеридан и Маркиньос - от нашата
11 Ноември 2010 14:34
И двамата бяха в юношеските състави на "Левски" - макар за по година и половина. Иначе са от Плевен и Пазарджик
11 Ноември 2010 14:35
16. Валери Домовчийски (Херта, Гер)

домо може да се води левскар, но бербо цесекар никогиж
те на това му се вика обективност и безпристрастност
11 Ноември 2010 14:38
И двамата бяха в юношеските състави на "Левски" - макар за по година и половина. Иначе са от Плевен и Пазарджик

Тогава Макриев къде ще го броим?
11 Ноември 2010 14:44
Абе където щете ги бройте бре! Нямам намерение да водя безмислени спорове, само припомням кой клуб какво дава за националния футбол. Домовчийски има мачове за "Левски" в младша и старша възраст, макар че е от Раковски . Бербатов е от школата на Пирин, там каквото е научил-научил, в цска има общо 41 мача.
11 Ноември 2010 14:51
То затова националният бил на такова дередже
11 Ноември 2010 14:51
Валери Ангелов Домовчийски е роден в град Пловдив на 10 май 1986 година. Юноша на Марица (Пловдив). Играл е за Секирово - Раковски, Марица и Левски (София).

11 Ноември 2010 14:52
Форце, близнаците баш шлифоването си във футбола са го получили в синята школа, няма как да се отрече.
Момци левскари, една от слабите страни от работата на Ясен е в зоновата игра.Така и не може да направи постройката така, че защитният вал да бие противника по-далече от пеналтерията.Както ги реди винаги оставя свободни коридори и защитниците нагаждайки се отстъпват заднешком, все едно ги мамят към вратата.И когато вече ги бият за топката са в много опасната зона на близост.Стават фаулове в близост, опасност от дузпа и картон - както се казва вече е късно за ефективен отпор.
11 Ноември 2010 14:53
Е, и
11 Ноември 2010 14:59
Форумци, един млад футболист зада се брои за юноша на дадена футболна школа и клуба да има права над него е необходимо да е прекарал най-малко ТРИ години в съответната школа.
+ Правило не само на БФС, но и на УЕФА.+
11 Ноември 2010 15:13
Е така излиза че и Стоичков не е юноша на ЦСКА, а на "Марица" - Пловдив.
Тогава какво правим?
11 Ноември 2010 15:16
еми така си е; ама то е като в образователната система - некъде завършваш основно, на друго място ставаш магистър, на трето почваш докторантура...
11 Ноември 2010 15:28
Така е, но при военните степенуването е друго и там "магистър" е със старшински пагони, а за докторанти специализират, може би, оз капитани
11 Ноември 2010 15:39
Та значи така!Мисля , че е време да се изкажа по въпроса.Наблюдавам доста отдавна развитието на Ясен като треньор.Ако ви е направило впечатление, винаги първата му година е силна, а след това започват издънките. Обикновено тактиката му е еднообразна и след няколко силни мача противникът започва "да хваща цаката" на отборите му.Безспорно, в него има голям потенциал, но трябва много учене.Ще бъде добре, ако изкара някоя чужбинска школа и да види как стават нещата.В момента отборът безспорно има нужда и от добър спортен психолог, какъвто щат имаше по едно време.
И в заключение:доколкото подочух оттук-оттам, тая година комбината е двойна.Борчето от Макреш пак си е платило за шампоан /тоя път му пожелавам Калмар или АИК/, а второто място било резерве за Бала.Ние с Цеца трябвало да се разберем кой ще е на трето място и кой ще вземе Купата.Писна ми от това долнопробно порно!
11 Ноември 2010 15:47
bm1914ls -
11 Ноември 2010 15:49
БМ, бъркаш Микре с Макреш Макреш е видинско село.
11 Ноември 2010 15:54
Приемам забележката!
11 Ноември 2010 15:56
Ама колкото и къщички за птици да построи...все си е борче!Добре, че кака Нора стои там и му помага!
11 Ноември 2010 16:31
Добре, че кака Нора стои там и му помага!

Дълбоко заблуждение. ТОЙ помага на Норчето, да си пере милЬончетата
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД