:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичният хороскоп на Амалия

Овен

Материални шансове

Ако разчитате само на себе си в това, което правите, в края на седмицата със сигурност ще усетите задоволство от постигнатото. Характерни за почти всички от вас са промените и пътуванията - както в личния живот, така и в деловата област. Ясно изразени са материалните шансове. Няма да ви дразни нарастването на обема на работа, защото това ще е свързано и с прилична сума. Седмицата ще донесе успех на тези, които търсят нова или пък искат да сменят съществуващата си работа. В интимен план едва ли ще преживеете вълнуващи моменти, тъй като много често обстоятелствата ще ви карат да контролирате чувствата си и е възможно да постъпвате егоистично. Плодотворни контакти и ново начало бележат уикенда. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Не по-малко успехи ще донесат вторник и сряда, а четвъртък ви изправя пред съвършено нови условия, предоставящи чудесни възможности за вас. Петък е печеливш.



Телец

Контролирайте се

По-лесно ще възприемате нещата около вас и ще влизате в нови контакти, ако сте в движение. Това ще ви позволят и ангажиментите в работата, голяма част от които ще са свързани с временни отсъствия. При това положение твърде е възможно в живота ви да влязат хора, които досега не са играли съществена роля. Затова се опитайте да контролирате постъпките си с повече разум. Към края на седмицата със сигурност ще ви се наложи да демонстрирате енергичност и инициативност. Така ще можете да отговорите на очакванията на хората около вас. Не се отказвайте от приятния вкус на похарчените за удоволствие пари. Това е по-препоръчително, отколкото да се стискате. За едни уикендът е спокоен и ведър, докато други ще се отдадат на бизнес планове и стратегия. Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник бележи началото на промени. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък е ядовит, а петък носи нови успехи.



Близнаци

Напразно усърдие

Въпреки желанието ви за успех обстоятелствата по-често ще ви потискат, отколкото да са благосклонни към вас и много усърдието ви ще отиде нахалост. Липсата на шанс ще ви държи под пара и ще ви изнервя. Логично е към края на периода да почувствате умора, но доброто за вас е, че тя няма да ограничи възможностите ви. Опитайте да се възползвате от честите промени в службата и да се придвижите напред. В края на краищата невъзнаградени усилия няма - примирете се и с малкото, което имате. Опит на любимия човек за измъкване от ангажимент към вас за пореден път ще доведе до вашето неудовлетворение. Уикендът ще бъде тежък и притеснителен. Понеделник ви носи успехи, а вторник е ангажиран с контакти. Сряда ще ви радва с новини, а в четвъртък се налага да действате волево и неотстъпчиво. Чудесни възможности за напредък и парични постъпления предоставя петък.



Рак

Емоционално напористи

Убедени в деловите си качества, мнозина от знака ще са напористи и под влияние на емоциите. Въпреки нежеланието ви по-добре е да се консултирате предварително по въпроси, които имат отношение към амбициите ви. Това се налага, защото съществуват обективни предпоставки да направите глупава грешка от прибързаност и да се провалите. Седмицата е добра за интимни и професионални контакти и ще усетите, че общуването е печелившо за вас. За някои от Раците настъпва време да изяснят личните си позиции в бизнеса или службата. Подобно развитие се налага независимо от това дали го искате, или не. Избягвайте противоречията у дома. Днешният ден е благоприятен за пари, а утре се очертават контакти. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие. В сряда ще действате активно. Известни притеснения създава четвъртък. Петък е спокоен.



Лъв

Пилеете си времето

Ще се дразните, че ще трябва да се занимавате с несъществени проблеми през цялата седмица, и твърде често ще имате усещането, че си губите времето. Въздържайте се от спорове, в които твърде често ще се оказвате губещи. Както в работата, така и в личния живот се очертават клопки, но със сигурност по-ясно изразени ще са на работното място. Не се хвърляйте да ги решавате импулсивно, за да не се окажете губещи. Като добавим и проявата на типичната ви леност и желанието да отлагате поети ангажименти, е ясно, че няма да има с какво толкова да се похвалите в края на седмицата. По-често ще ви вълнува въпросът как да изпробвате личния си чар върху околните. Днешният ден носи хубави новини. Пазете се от негативни настроения утре. Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник идва с парични неприятности. Материален и любовен успех следват в четвъртък и петък.



Дева

Непредсказуеми

През идващите седем дни ще имате възможност да изявите непредсказуемия си нрав. Занимания, които изискват постоянство, няма да бъдат по вкуса ви, ще търсите промените и те ще станат нещо обикновено за вас. Въпреки че ще имате доста служебни ангажименти, седмицата като цяло ще се окаже сполучлива за вас. Към средата й имате ясно изразени възможности за придобивки. За мнозина тя ще е свързана с разговори и срещи по неотложни въпроси. По такъв повод можете да се надявате на приятелска подкрепа, но ще сгрешите, ако се опитате да лавирате между собствените си проблеми и обещанията. Неочаквано обаждане от личност, към която не сте безразлични, ще ви стимулира. Днешният ден предоставя възможност за интимни контакти. Утре ще ви зарадва новина. Понеделник и вторник са неприятни. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Петък ви носи парични печалби.



Везни

Търпение

Упоритите Везни ще трябва да се въоръжат с търпение през цялата седмица. На работното място ще постигате всичко с борба, докато другите разберат, че вие сте прави. Това не изключва възможността в някакъв случай да съжалявате за своята невнимателност и да пропуснете нещо важно. Ако проучвате по-задълбочено деловите предложения през седмицата и не се ентусиазирате прекалено бързо, можете да си спестите доста разочарования. В любовта емоциите ви ще бъдат твърде полюсни, но за щастие краткотрайни. Остава ви да помислите и за здравето си - не са изключени проблеми, свързани с грип и настинки. Днешният ден е труден, а утрешният ще ви зарадва с известие. Понеделник носи ядове от служебно естество. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана със задачи. Запознанство характеризира четвъртък, а петък е чудесен.



Скорпион

Лесно раними

От голямо значение за вас е да приключите започнатите начинания, за да не ви притеснят в началото на по-следващата седмица. Напълно във ваша власт е да решите проблеми, за които досега не сте имали нито сили, нито желание да ги задвижите. Идеите ви в професионален план имат добра почва за развитие. Любовният ви живот ще ви причини допълнително напрежение. Ако живеете заедно с родителите си, ще ви се наложи да преодолявате съпротивата им по домашен проблем. През целия период ще бъдете с изострена чувствителност, но това не ви дава право да разточителствате с парите си и да се поддавате на вътрешния си подтик за суетни потребности. Уикендът е хубав и в личен, и в делови аспект. Понеделник е наситен с негативни емоции, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък е печеливш, а в петък ви предстоят силни емоционални вълнения.



Стрелец

Според очакванията

Тази седмица е много важна за мнозина от представителите на знака, които очакват раздвижване на служебните пластове. Ясно е, че за напористите Стрелци тази тема е изключително важно. Всичко ще се нареди според очакванията ви, но не е задължително това да стане още в понеделник, така че не насилвайте нещата. Вероятно е за развитието на най-важните въпроси да не стигне и цялата седмица. Затова задоволството ви ще бъде голямо и това се отнася най-вече до парите - заплащането ви ще нарасне. Ще имате и любовни емоции - заложете на сигурно, а не се опитвайте да флиртувате - това няма да ви донесе удовлетворение. Уикендът е хубав за всичко. Делови контакти определят понеделник, а вторник е ангажиран с материални дела. Сряда се оказва по-спокойна, но в четвъртък ще действате мощно и енергично по задачите си. Петък ще ви изненада с ново условие.





Козирог

Чакайте трудности

С колегите или пък партньорите в деловите ви начинания ще успеете да запазите добри отношения, но това няма да се окаже достатъчно да превърнете идващите седем дни в успешни за вас. Ретроградното движение на Сатурн ще ви изправя пред трудно преодолими спънки. От сряда нататък ще трябва да положите доста усилия, за да приключите някакви изоставени ангажименти, които на всичко отгоре не са заплатени. Това ще ви се струва досадно и маловажно, но впоследствие може да разберете, че е златна рибка. Според звездните влияния приемете сега ограниченията, за да имате после мечтаната свобода. Към края на седмицата се очертават приятни изненади в семейството. Понеделник ще ви зарадва след доста тревоги по даден въпрос. Вторник ще ви изненада с неочаквано съобщение или с предложение. В сряда ще бъдете доста напрегнати. Четвъртък е хубав, но петък идва с проблеми.



Водолей

Изненадваща оферта

За мнозина от вас седмицата ще бъде благоприятна в делово отношение. Очертава се приятели, които не сте виждали скоро, да ви направят предложение, което по-скоро отначало ще ви стъписа, отколкото да го приемете безрезервно. Разбира се, вие няма да сте истински Водолей, ако не претеглите всички "за" и "против" и запазите в тайна офертата. Развитието на нещата ще ви изненада с лекотата, с която се получават. Ще бъдете доволни, защото сте стъпили на здрава почва и ще усетите, че инициативите ви, макар и бавно, се реализират. Използвайте късмета си и на интимния фронт - към края на седмицата се очертава да сте обзети от вихъра на любовта. Събота е хубава, а неделя ви носи новини и предложения. В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда ще ви радва с успех, което в не по-малка степен важи и за следващите четвъртък и петък.



Риби

Късметът не е с вас

През цялата седмица ще ви притискат служебни ангажименти, в изпълнението на които ще се отличавате с упорство, но късметът ви няма да е изразен. Едва към четвъртък ще изпитате задоволство. При това положение е ясно, че и парите ви ще се окажат малко. Сигурно ще се раздразните от този факт и може да пренесете амбициите си в личния живот, където е твърде възможно да разчиствате сметки и да си припомняте стари неща. Най-добре е да погледнете напред. Тогава сигурно ще откриете нови перспективи, свързани с ваши приятели или с чужбина. Аналитичният ви ум и бързото съобразяване с обстановката ще ви бъдат от полза. През уикенда ще ви зарадват новини. В понеделник ще се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Паричен успех и контакти определят вторник. Четвъртък е успешен, а петък носи новини.
3241
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД