:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 408
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
РИСКОВЕТЕ НА ПРОФЕСИЯТА

Актьор, прочут с роля на убиец, обвинен в убийство

Актьорът Робърт Блейк, изпълнил ролята на хладнокръвен убиец, бе официално обвинен, че е застрелял съпругата си Бони Лий Бакли, след като вечеряли в ресторант миналата година. Ако бъде признат за виновен, 68-годишният Блейк може да получи смъртна присъда, предадоха световните осведомителни агенции.

Блейк е най-известен с участието си във филма "Хладнокръвно" (1967) по романа на Труман Капоти. Той изпълнява ролята на един от убийците, впоследствие увиснал на бесилото. Прокурорите заявиха, че Блейк и бодигардът му, 46-годишният Ърл Колдуел, са планирали убийството в продължение на пет месеца. Колдуел е обвинен в участие в заговор за убийство. И двамата са заявили, че са невинни. Блейк е задържан в ареста, докато за бодигарда му е определена гаранция от 1 милион долара.

44-годишната Бони Лий Бакли е била убита на 4 май 2001 г., докато била в колата на Блейк пред ресторант "Вителос", край Лос Анжелис.

Според версията на Блейк след вечерята завел жена си до колата и се върнал обратно в ресторанта, защото се сетил, че е забравил пистолета, който носел, за да я защитава. Когато отишъл повторно при колата, намерил съпругата си простреляна.

Двамата се запознали в нощен клуб и започнали да се срещат. Когато Бони забременяла, заявила, че не е сигурна дали бащата на бъдещото дете е Робърт Блейк или Крисчън Брандо, син на актьора Марлон Брандо. ДНК-тестовете показали, че детето е дъщеря на Блейк, и тогава актьорът се почувствал задължен да се ожени за нея, заявил адвокатът му.
2531
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД