:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 569
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Бум!

Както може да се очаква, бум в пресата е предизвикал взривът пред редакцията на "Галерия" - вестникът, от който тръгна скандалът "Ало, Ваньо", около който се върти целия медиен свят вече доста време.

"Конспиратори взривиха "Галерия", сухо като в комюнике информира "Новинар". На първа страница на "24 часа" новината за взрива започва директно с поуката - "Борисов: Предполагам, атентаторите са тези, които взривиха мой близък през 1997 г." По-навътре четем още от знаменията на ББ: "Знаех, че го готвят. Радвам се, че не убиха никого". Като шенгенска бариера остава да виси въпросът защо като е знаел, нищо не е предприел за осуетяването на тоя ужасен акт, който "Труд" определя като "салют за 4-ма еврокомисари". В "Труд" четем и реакцията на Иван Костов, който каза нещо много смислено: "По логиката на управлението на премиера Бойко Борисов Цветан Цветанов трябваше да е първият човек, отишъл там (на местовзривяването, б.р.)". Действително, вътрешният министър е по-активен медийно и от патрона си, всеки ден е някъде пред публика и безмилостно измъчва журналистите с маниакален синтаксис и помрачителни словосъчетания. А оня ден се появи да каже две приказки цели 12 часа след инцидента. Любопитно.

За "Монитор" 400-те грама тротилов еквивалент се свеждат до: "Счупени стъкла в "Галерия". Основната версия е инсценировка". И, разбира се, низпосланото от премиера, което цитирахме по-горе.

"Стандарт" подхожда, както винаги, артистично: "Каскет с бомба", гласят големите букви на първа страница - "След флашките със скандални записи гръмна тротил". Темата, както и в други вестници, логично е допълнена с експертизата на прокуратурата за Ония записи: "Бръмбарите украсявани. Записите са манипулирани, твърди прокуратурата, чакам извинения, каза премиерът".

Ударната вълна в тоя вестник е стигнала чак до зарзавата: "Коктейл "Молотов" в зеленчуците" идва да покаже наличие на пестициди в краставиците.

А Рибентроп се обръща в гроба :)
2
996
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
13 Февруари 2011 14:44
Действително, вътрешният министър е по-активен медийно и от патрона си, всеки ден е някъде пред публика и безмилостно измъчва журналистите с маниакален синтаксис и помрачителни словосъчетания. А оня ден се появи да каже две приказки цели 12 часа след инцидента. Любопитно.
13 Февруари 2011 14:49
По заглавието в "Монитор" може да се съди за дълбоката любов между Тиквата и Амет , както и за темповете на разрушаване на барбекюто в Бояна...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД