:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Денис Куейд

твърди, че през 70-те и 80-те години наркотиците били застъпени в бюджетите на холивудските филми. Скандалното разкритие актьорът направи през сп. "Нюзуик" във връзка със собствената си борба с пристрастеността към дрогата. Куейд признава, че се е подхлъзнал, защото кокаинът бил навсякъде. "Порокът ми допринесе да не мога да се справя с всичката тази слава по онова време, която така или иначе не заслужавах", споделя актьорът, който успява да се справи със своите демони и изгражда отново кариерата си през 90-те години.



Джеймс Франко,

който се снима в продукцията "Ваше височество" редом до звезди като Натали Портман и Дани Макбрайд, искал да вземе участие в Oz: The Great and Powerful, за да снима отново със Сам Рейми, пишат американските таблоиди. Актьорът от "127 часа" работеше с прочутия режисьор на снимачната площадка на поредицата "Спайдърмен", в която обаче главната роля се играеше от Тоби Макгуайър. Тъй като работата с Рейми била истинско удоволствие, Джеймс признава, че е готов да участва във всяка негова продукция.



Едуард Зукърбърг,

бащата на основателя на "Фейсбук", не харесва образа на сина си Марк в холивудската продукция "Социалната мрежа", пише британският вестник "Дейли телеграф". Лентата разказва за живота на студента, създал "Фейсбук", който сега е на 26 години и е милиардер. На Зукърбърг-старши не се нрави това, че синът му е представен като сприхав младеж без социални умения. Според зъболекаря, който живее в Ню Йорк, образът на чедото му не отговаря на истината.
772
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД