:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Снимка: архив
---
Никол Кидман

най-сетне показа 5-месечната си дъщеричка Фейт Маргарет. Бебето, родено от сурогатна майка, бе заснето на летището в Лос Анджелис, съобщи в. "Дейли мейл", който публикува снимките. Актрисата е била уловена от фотообектива заедно със съпруга си - кънтри певецът Кийт Ърбан и двете си дъщери. 3-годишната Сънди Роуз (на снимката) е износена и родена от самата Никол. Тя има и две осиновени деца от брака си с Том Круз.



Райън Рейнолдс,

бивш съпруг на на Скарлет Йохансон, сподели, че едва ли някога ще мине под венчилото отново. 34-годишният актьор разкри, че разводът е бил особено болезнен и тежък и не е готов за нова връзка. Що се отнася до бившата му половинка Скарлет, тя бързо преживя мъката по разпадналия се брак и има връзка с доста по-възрастния от нея Шон Пен.



Питър Фонда

ще мине под венчило за трети път. 72-годишният актьор от "Волният ездач" иска да се ожени за приятелката си Маргарет ДеВожелаер, но ще трябва да почака съдът да парафира раздялата му с Порша Ребека Крокет. Фонда скъса с Крокет през 2008 г. и вече е предложил брак на новата си любима, с която всъщност се познава от 1974 г.



Еминем

ще пее за първи път в Северна Ирландия. Рап звездата ще участва на фестивала "Тенантс Витал", който ще се проведе в град Бангор на 23 и 24 август тази година.
1
1127
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Май 2011 08:17
Нали знаете онази сцена в „Easy Rider“, където Джак Никълсън пуши -- youtube.com/watch?v=73PnAymHAHk -- а неотдавна Питър Фонда сподели, че тревата била съвсем истинска -- friendsofcannabis.com/directory /index ... Itemid=58? Във форума на „Promena.org“ например можете да намерите и колко още приятели на канабиса има сред известните лица -- promena.org/forum/viewtopic.php ?f=16&t=7234 -- но сайтът поддържа също новинарска поредица на заглавната си страница и ето за какво последно става въпрос -- promena.org/bulgaria-proizvejda -amfetamini/
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД