:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"А" група

5-и кръг, днес, 17 ч.: "Локо" (Сф) - "Светкавица" (съдия Кал. Людмилов)



В "Литекс"

няма контузени освен бразилеца Сандриньо, който не е играл от октомври м.г., като оттогава претърпя две операции на лявото коляно и ще е готов през ноември. На линия за домакинството срещу "Черно море" в събота вече са Том и французинът Максим Жос, здрав е и капитанът Небойша Йеленкович, но той може да остане резерва.



Левият бек

на "Берое" Веселин Пенев се възстанови от травмата в лявото око, която получи при 0:3 от "Локо" (Сф), и ще е готов за съботното гостуване срещу "Калиакра". За старозагорци няма да играят наказаният Петър Димитров, контузеният Диян Генчев и изостаналите с подготовката Слави Жеков и Георги Божанов. Под въпрос е сърбинът Славен Станкович. На линия в "Калиакра" пък вече са капитанът Иван Райчев и Милен Бонев, а проблематичен е Георги Филипов заради болки в кръста.



"Локо" (Пд)

трябва да подпише в понеделник с "Цървена звезда" договор за гостуването на сръбския отбор в Пловдив за контрола. Мачът трябва да е на 9 октомври от 14 ч. и ще е по повод 85-годишнината на "Локо". Проби с пловдивчани продължава юношата на "Реал" (Мадрид) Марк Фернандес (21 г.).



22-рият нов играч

на "Етър" е халфът Радослав Анев, бивш играч на "Пирин", "Славия", "Локо" (Пд) и др. За последно той бе в "Лудогорец", а след като бе изгонен, преговаряше с "Видима-Раковски", но в крайна сметка предпочете по-добрата оферта на "Етър".



В изборите

за местна власт ще участва нападателят на "Видима-Раковски" Веселин Стойков. Бившият капитан на "Етър" е в листата за общински съветници на кандидат-кмета на Благоевград от коалиция "Екип" Владимир Елезов.



Роналдиньо

обяви, че амбицията му е да играе за Бразилия на олимпийските игри в Лондон догодина. 31-годишният футболист на "Фламенго" бе върнат заради добрата си форма в националния отбор и игра при победата над Гана с 1:0 в понеделник.
681
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД