:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Футболист на "Левски" е участвал в антиромски протести

Кирил Акалски
Вратарят на "Левски" Кирил Акалски е бил сред участниците в граждански протест в Пловдив срещу ромското насилие, съобщи агенция "Блиц". По същото време "сините" имаха мач в Разград, но 25-годишният футболист е останал извън групата и е решил да се включи в шествието в родния си град. Това е станало без знанието на ръководството на клуба и не е ясно дали ще понесе последствия от ръководството за решението си. Акалски се очаква да бъде преотстъпен след края на есенния сезон, но не заради тази си постъпка, а защото е изтласкан като трети избор в "Левски".

"Сините" продължават подготовката си за неделното дерби срещу "Локо" (Сф) на ст. "Георги Аспарухов". Холандецът Дъстли Мюлдер ще е на линия за мача, макар след загубата от "Лудогорец" да имаше съмнение, че е със счупен нос. Сънародникът му Сержиньо Грийн има болки в десния глезен, но въпреки това също ще играе. В титулярния състав ще се върне шведският защитник Ларс Рисп, който близо месец лекуваше разтежение.
88
1954
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
88
 Видими 
28 Септември 2011 19:54
Ако е вярно това, аз приветствам откритата гражданска позиция на Акалски!
28 Септември 2011 20:23
И Кривия беше заедно с жена си и дъщеря си. Официално вече не играе в Левски, но си е наш човек. Друг е въпроса, защо всичко изби на етническа основа, а не се протестира срещу Полицията, която не си мръдва пръста. Не само срещу циганската, но и срещу българо-мутренската. Дали щеше да се стигне до тук, ако законите се прилагаха за всички? И това не е от вчера или от миналото правителство-това е дългогодишна държавна политика.
28 Септември 2011 20:28
Patriciat, казал си всичко и точно както си е.
28 Септември 2011 20:32
Гражданин!
-----------------------------
Блогът на Генек

28 Септември 2011 20:50
Това, че някой е участвал в тези протести, мога само да адмирирам

Докич, къде се вреш, като още не си тук и нищо не ти е ясно

Въпрос от вчерашната тема, тъй като се спомена Трънков. Някой от вехтите, всезнаещи, всепомнещи, всемогъщи уевскари, като Докич, твирем и МОТИ, нападащи лайсната, знаят ли кой и какъв е Боре Средков?

Внимавайте в отговора всезнайковци Не ровчете в нета
28 Септември 2011 20:56
Футболист на "Левски" е участвал в антиромски протести
28 Септември 2011 21:22
Браво на Акалски
28 Септември 2011 21:24
Браво на Акалски - всеки българин трябва да го направи. За да може безродната дупедавска сган, която ни управлява да се стресне и да се замисли.
Патриций, прав си принципно, но в конкретния случай - умишлено убийство на българин от цигани, както и последвал опит за убийство - отново на българи от цигани, които се врязали с колата си в тях - та тези протести в момента са срещу циганския паразитизъм и действията на държавата, позволявайки това да се случва, вместо да приеме закони в полза на народа - на нас българите, тя от 20 години приема закони в полза на циганите, като за това няколко безродни отрепки са взели пари от такива като Сорос. От това ни е писнало. И ако във форума не сте всички възпитани да прекланяте глава и само да плюете по форуми - събота ще има национален протест - излезте и изразете позицията си. Не само да вдигате палчета тук. А не властта за пореден път да се опитва да принизи нещата с факта, че видиш ли само агитките протестирали.
П.С. Оня ден в Пловдив има задържан 93 годишен дядо на протестите
28 Септември 2011 21:26
И от мен Акалски има

но за това ли гонзо го гони
Натиснете тук
28 Септември 2011 21:38
statistic , днеска ти ли си дежурен за катрана
28 Септември 2011 21:43
statistic , днеска ти ли си дежурен за катрана


Не, дежурен е за осигуряване волност на една косатка, не Уили разбира се
28 Септември 2011 22:01
Цанев, и аз не съм от години в България, но винаги си е било едно ...и то се случва всеки божи ден!!! Ако се търси промяна, то тя трябва да е в налагането на закона за всички. За да се реши един проблем, първо е нужно неговата правилна дефиниция. И мародерствата на циганите са само последствие, едно от многото.
28 Септември 2011 22:03
ех статистик, просто прочети статията....но казват злобата заслепявала
28 Септември 2011 22:06
Цанев, нали сте интернационалисти , колко му е да се шегувате
28 Септември 2011 22:20
БГ, какви пари от Сорос? Пак ли теория за световния заговор срещу България? За мен вече е късно за протести-когато ми беше времето бях там. Но комунизмът дотам е отнел способноста на народО да мисли, мотивациата му да върви напред, до такава степен го е опростачил и озлобил, че за мен връщане няма. В България имаше някакви напъни за промяна '97/'01. Оттам нататък е посткомунизъм, неокомунизъм, псевдокомунизъм, сега сме си пак на старото-Тато(Бате)-ти баща, ти майка. Или всичко ще тръгне да влиза в релси или нищо. Ами да изгоним всички цигани в Индия и Пакистан. Това топли ли те, когато утре ще те премаже пиян българин, синче на еди-кой си? Или българската полиция ще те смачка от бой, защото те е объркала с някой друг? И накрая пак няма да има наказани? Е това се случва на приятелите ми в БГ.
28 Септември 2011 22:30
Ега ти :
Мъри плаши с дело “Анортозис”
Няма да види неустойка, обявиха кипърците


Станимир Стоилов ще се размине с 700 000 евро. От "Анортозис" са категорични, че не му се полага неустойка при уволнението. Мъри обаче нямало да остави нещата така и ще погне кипърците в съда. Вчера след обяд изпълнителният директор на клуба Савас Какос оповести официално раздялата с българина. "Договорът му е прекратен едностранно. Не сме длъжни да му плащаме обезщетение. Ще получи толкова, колкото е заслужил", категоричен бе Какос.
28 Септември 2011 22:43
Patriciat, цивилизован човеко
28 Септември 2011 22:43
Патриций, ти имал ли си стълкновение, проблем, "докосване" с железни пръти в двора ти, или около някакво заведение, или на пътя с цигойнер Май, не За Кал'шник са. Това е пич, положението. Безнаказаност и наглост от раждащите по средно 7 деца и търсещи и даващи им се помощи, вместо на пенсионери с по около 40 г. трудов стаж, дали го за Държавата, а ся с около 200 лв. пенсия. Трагедия.
28 Септември 2011 22:48
Пак се опитват да ни вкарат в познатата схема. Да протестираме не срещу които трябва, а срещу които можем.
28 Септември 2011 22:49
Патриций, право думаш, по-горе само ти обясних за какво конкретно е протеста в момента. Хората просто искат да се приемат закони, които да отрежат възможностите за паразитизъм на мангалите, както и законите за тях да се прилагат с пълна сила, както за всички останали - просто е. Ами в Чехия в момента е почти същото положението. Ами Франция, Дания и прочее - защо взеха да ги депортират, след като години наред лицемерно говорят за "интеграцията" им? Просто тази измет не се вписва никъде - навсякъде прави едно и също - краде, мами, убива, проституира, прави деца от 12 годишна възраст и живее от помощи, на които местното население няма право, защото така са направили законите избраните от тях политици. Това обаче не е волята на хората, тогава защо навсякъде е едно и също? Сам ще си отговориш, без да ми пишеш за конспирации.
Та циганите не са единственият проблем разбира се - много по-голям проблем са безродните управляващи, защото само с няколко закона и спазването им спрямо циганите могат да решат този проблем - но не го правят. Е кой ако не ние трябва да им напомни, че са там за да ни представляват и вземат решения за общото благо, а не за благото на 2% от нас.
28 Септември 2011 22:49
Ловец, взимал съм 300м с колело за около 1, 5сек всяка вечер, щот гадовете ми го искаха за по кръгче.По 20-30 ме гонеха. Иначе пребиха чичо ми, а майка ми за едната бройка се размина (в центъра на София, обедно време, пред 200-300 човека...и имаше и полиция разбира се). Да ти напиша ли с какво съм се разминал от българи? А с какво не съм се разминал?
28 Септември 2011 23:04
Докич бих добавил и за да не се протестира срещу този, който трябва.
28 Септември 2011 23:05
Добре де, нали някои не от вчера и далеч не на ниски позиции във властовият вертикал удобно са го допуснали всичкото това. Сега Белене, Ловеч, Скравена ли да отваряме за да решим проблема. И ако утре някой охранител на Черепа извърши аналогично убийство дали " будното обществено мнение" ще се надигне като сега. Не може да редиш последователно химна, циганите на сапун, българи юнаци и ей сиганори майка ви ш... И то главно непълнолетни и дори малолетни. Ерго, в главата ти е пълна каша.
28 Септември 2011 23:05
За Българи ли говориш, или за манго джери, че не разбрах. В собствеността на тъста ми, има 17 /СЕДЕМНАДЕСЕТ/ регистрирани грабежа. Полис казва, това са цигани, оставете ги. На 2 км. от центъра на града, обаче. Ами оставяме ги и така нататък...
28 Септември 2011 23:08
Абре Докич и Патриций, що се не върнете ТУК и тогава говорете. Жалки сте от далеч коментиращи и даващи мнения
28 Септември 2011 23:09
Вече е крайно време на висок глас да се уточни за политкоректните чиновници, че академичното понятие за обсъждания етнос е "цигани", понеже "роми" (побългареното им самоназвание) са само част от "цигани". Иначе казано, всички роми са цигани, но далеч не всички цигани са роми.
28 Септември 2011 23:19
Lowec, кажи ти какво предлагаш. Защото като гледам управляващите хал хабер си нямат как да се реши проблема. Разчитат на българското "всяко чудо за три дена". И после, пак по старому. Цар кировците да им предоставят електората си и те си играят на власт и опозиция.
28 Септември 2011 23:19
Докич, прав си за скандиранията, но те се скандират от една малка част по агресивно настроени. Ами останалите? Защо всички в това се вторачват, а не в причината да са навън хората? А тези, на които не им е каша в главата защо не излизат? Ами ако никой не беше излязъл сега, дали изобщо щеше да има задържан циганин? А с тези въпроси какво искаш да кажеш? Срещу кого трябва да е протеста според теб?
28 Септември 2011 23:20
А Бате май ще бият и Барса, засега само 0:4
28 Септември 2011 23:25
Да за цигани Ловец...Ами щом "не сте тук, нямате право да давате акъл" е ситуацията, но проблемо. Сигурен съм, че трезво ще си прецените всичко и ще продължавате така прекрасно да се развива мамковината. Но ако сбъркаш и вземе да се зачетеш, може и да си отговориш на въпроса, защо голяма част от младите хора гледат с 4 очи да си бят камшика. И това ли не те интересува? За мен нещата са мн свързани.
28 Септември 2011 23:26
Ами както ЦСКА-Стяуа...
28 Септември 2011 23:34
БГ, протестът, според мене, трябва да е срещу тези които са допуснали нещата да излязат извън контрол. Колко жалби от семейството на убитото момче има до полицията. И какво следва насреща. Карат ги да си ги изтеглят защото нищо нямало да излезе. Познато, нали. Още в първото си мнение Патриций е посочил мястото и отговорността на всеки. Защо циганите в Катуница не подкрепят цар Киро. Имам приятел чиито наемни работници, понякога стигат до няколко десетки са цигани и го питах дали, те се вълнуват днес. Не, работят си и добра дума за царкировците от тях няма да чуеш. Защо всички да ги вкарваме под един знаменател.
28 Септември 2011 23:35
защо голяма част от младите хора гледат с 4 очи да си бят камшика.

Добре че дедите ни не са гледали и те само себе си, а са обичали родината, че сега щяхме да носим чалми. Промени към хубаво не стават лесно - нито с вдигане на палчета по форуми, нито с миграция и констатаций.
28 Септември 2011 23:35
Докич, КИТАЙСКИЯ МОДЕЛ за раждаемост на първо време. Второ, помощ пак само за първо дете. Трето, хванеш ли манго джери в несъотсвествие със Закона, у кауша. Четвърто, което трябва да е първо, присътвие на полисмените постоянно на изходи и входове на "махалите". Пето да не се дават помощи на родилки под 18 г. / ся под тази възраст имат по около мин. две деца, за което всемат и детски за себе си, и детски за децата си. И шесто, ДА НЕМА ЛАБАВО!!!
28 Септември 2011 23:43
Ами Патриций, бият си камшика именно и за тези проблеми. Циг. безнаказано завладяват имоти, къщи, ниви по селата. След мръкване вилнеят и ред други нещица. Да ги кажа, ще ме секвестират. Оня манг. в Добрич, осем доказани изнасилвания на тинейджърки и още други заснимани с мобилния му, гаври с непълнолетни. Висящи, що е то / дела, и си бие капата у дуваро.
28 Септември 2011 23:46
Интересно е, че тези са може би първите в нова България значими по обхват спонтанни протести, не организирани или подбудени от партии, синдикати и всякакви тям подобни. На тях се изразява гражданска позиция в чист вид.


Но проблемите у нас са толкова сериозни, дълбоки, че с подобен род протести много трудно ще се промени статуковото в страната. Все пак те представляват една значима крачка в процеса на самоосъзнаване на българския народ.
28 Септември 2011 23:47
Докич, протеста е точно против действията и бездействията на държавата. Нали това ти обяснявам - че като четеш медиите ни от Франция ще си речеш, че едва ли не сме излезли да изтепаме мангалите. Има гняв срещу тях разбира се, след такова нагло убийство, което е поредно - да си спомним професора от Захарна фабрика - да почива в мир - пребит до смърт заедно с още българи празнувайки абитурент в кръчма - има ли осъдени мангали? Но замисли се - много по-лесно е да се насочи гнева към нещо реално - ето ги мангалите пред теб, от колкото към някой, който го няма - властта. Да, всички знаем че властимащите последните 20г създадоха това положение с циганите, но срещу кого да насочат гнева сис хората? За мен на тези протести трябва да се излезе с ясни искания за промени в законите за социалното подпомагане, за постоянно оказване на граждански натиск за спазване на законите им в цялата си строгост спрямо циганите при всяко извършено престъпление и прочее - всички знаем какво трябва, но как да стане? Това не е лесно, много по лесно е гнева да се насочи към нещо конкретно, макар и всички да знаят, че не е виновен който яде баницата. Та така - констатациите лесни, но решенията, и още повече реални действия по прилагането им - трудно.
29 Септември 2011 00:07
БГ, ако дедите ни са били на сегашното ментално ниво-не чалми, ами не знам какво щяха да носят.Откакто им сложиха ужанките, нещата тръгнаха на зле... Не искам да те натъжавам, но за личност в БГ избраха Азис (май и звезда бяхме кръстили на него), следва Слави Трифанов и после е Васил Левски.
Имам мн приятели, които си намериха мн добре платена работа и се върнаха обратно в България. Издържаха до 6 месеца и пак бягаха. Не заради пари, не заради нещо друго, а защото просто им се гадеше от злобата, простотията и пълното беззаконие. Колко хора мислиш, че са си оставили семейството и са отишли на чуждо..от егоизъм? За пари? Мн хора заминават, не по икономически причини (по дяволите, имаш ли идея, колко е трудно тук, като чужденец?). Навсякъде политиците крадат, има далавери, за наши хора, престъпници, които се измъкват...живеем в несъвършен свят. Но има една граница. В БГ няма невъзможни неща. Мн добре разбирам протестиращите-хората са просто отчаяни. Но проблемите са мн по-дълбоки. Добре, нека това да е повода, но приберат ли се хората, преди да са решени главните проблеми...не след дълго всичко ще си е по старо му.

пп. Искам да отбележа, че и нямам връзки. Хайде преди да си позволяваш да ми държиш сметка, да ми обясниш, как се живее с 600 лева на месец? Без връзки това ми предлагаха на месец и то от "сериозна фирма". майка ми на стари години се вдигна и емигрира. За по-ниска позиция(горните са резерве само за австрийци), при същата печалба, която носеше за фирмата и дадоха 20 пъти по-голяма заплата. Ти ли си тръгнал да ме съдиш? За коя България? България я няма, сега е Чалгаристан, граничешта с Абсурдистан. На изток е Тимландия.
29 Септември 2011 00:14
Прав си Ловец - И заради тези проблеми. Но както писах вече- и утре да ги депортираме, пълното беззаконие си остава. В намален състав, но си остава.


БГ, нямало реално лице..айде бе? А Гоце? А Станишев? А Доган? А Бат ти Бойко? Трактора, Запалката? А Цветелин Кънчев? Лечков? ЦЦ? Циганите като етнос са мн по-привлекателна мишена, отколкото едно народно събрание и президенството?...е това тука, няма и като как да го коментирам, ако че мн ме напъва.......
29 Септември 2011 00:14
И един фундаментален въпрос от мен за настоящето време.Ясно е сега как са нещата.Но като дойдат изборите пак ли ще се дават по 50 или 100 лева на циганин за глас, а после да ги гоним с калашници?Защото нали бизнесмените дават парите, а изборните политици казват на кого да се дават.Та ако има така де някой управник или солташак на управник във форума нека каже ...
29 Септември 2011 00:22
Патриций, не съдя никой - напротив. Аз специално уважавам избора на всеки човек. Но нали в момента говорим за промени в родината ни към по-добро? Е ако всички разсъждават и действат по начина, за който пишеш по-горе - ще се промени ли нещо в родината към по-добро? Ами ако никой не си каже, че ще си задраска живота за благото на родината, и то не само един - ще се промени ли нещо? Ето ти констатираш ли констатираш - хубаво - тия неща, които си ги написал ги знаят сигурно 2/3 от българите. Но няма действие. И когато за пръв път има наченки на такова действие, само да се критикува - не е правилно. Особено от хора, избрали да се борят другаде, а не в родината. Това ми беше мисълта, не да съдя някой, а да дискутираме ситуацията и възможни решения, не само да се констатира и критикува.
29 Септември 2011 00:34
БГ, нямало реално лице..айде бе? А Гоце? А Станишев? А Доган? А Бат ти Бойко? Трактора, Запалката? А Цветелин Кънчев? Лечков? ЦЦ? Циганите като етнос са мн по-привлекателна мишена, отколкото едно народно събрание и президенството?...

Ами едно и също казваме - това са всички политици - айде кажи реални действия срещу абсолютно всички политици? И ако приемем че махнем горните по някакъв начин - какво правим? Принципно е ясно какво, но не е лесно. Особено пък за хората с интелигентност под средната изобщо да осмислят реални действия в тази насока. Иначе и за тях парламента е по-привлекателна мишена, но ето примерно днес не разрешиха шествието да стигне и да застане пред парламента? Когато няма масовост е така - полицията командва. Ако излязат хората както 97г примерно - нека им каже полицията къде и какво да правят и да не правят. Нали ме разбираш правилно - обяснявах на Докич как разсъждават повечето хора, а не че мисля, че циганите са по привлекателни за мишена. Гневът трябва да се излее, лошото е че няма лидери, които да го насочат в правилната посока. Това се случва в момента, може и да не е правилното, но все е нещо и ще го имат като едно наум. Защото като се натрупат нещата - най-страшен е гневът на търпеливите.
29 Септември 2011 00:35
БГ, /**Ами ако никой не си каже, че ще си задраска живота за благото на родината, и то не само един - ще се промени ли нещо?**/сега как мислиш, с деиствието което си написал или с това което Патрицият е написал по-скоро може да се тръгне към подобрение?
Защото доколкото съм разбрал от разговорите ни, ти си от синята палитра.Но един водач на сините, по-точно И.Костов е ходил на крака на гости на цар Киро.Е сега уточни кой за какво да гине и най-важното какъв ще е ефекта?
29 Септември 2011 00:49
Твирем, синя палитра, поради липса на алтернатива. В политиката синята палитра е същата като червената, жълтата и прочее - няма палитра там, има интереси. Гласувам само с мисълта поне по-малко министри или зам.министри да се казват Мюмюн, Реджеп и прочее. Но друга тема. Като казах "да си задраска живота" нямам предвид някой да гине - не сме 1876г. Но как си представяш подобрението да започне по начина, описан от Патриция, без някой да накара управляващите да стане така? Защото това зависи от тях, нали? Прилагането на законите и приемането на такива закони, които са в интерес на хората. Е как според теб, освен с масови протести и постоянен натиск върху управляващите от страна на хората, та да започнат да правят това, за което сме ги избрали? Ако никой не се посвети примерно на каузата да се направят някакви граждански комитети, които да следят управлението, да виждат какво става, да изформират хората, защото медиите не го правят, да предлагат решения и хората ако са съгласни да излизат и да оказват натиск за приемането им? Звучи като алтернативен парламент, знам, но това ми хрумва на пръв поглед, все има някакво решение, но трябва да се действа, да се греши, да се трупа опит и отново да се опитва, а не само да се седи и да се плюе и оплаква по форуми, даже и по хора, които опитват нещо, макар и по тяхно си виждане.
29 Септември 2011 00:51
БГ, приятел, на толкова протести/митинги съм ходил, че и аз не мога да ги изброя всичките..и?На народа му прекипя и се прибра в къщи. Да, управляващите дотолкова се уплашиха, че започнаха методидчно да го опростачват и да го облъчват. Не ме разбирай погрешно-аз си мисля, че на народа мястото му е на улицата на протест.Не в подкрепата на някоя партия, а именно срещу всяка партия.Това е начина да ни вземат насериозно. Не през 10 г, а всяка година. И то със стотици хиляди. Животът е борба .А не Цар Киро да го затворят, пак да се приберете по къщите, Гоце да го амнистира и така да се свърши. Когато на мен ми беше времето, си останахме една шепа. Народа, в неговото си множество предпочете да си я кара по старо му-да няма стрес, бавен социален преход, ако може да е като едно време..бла-бла...Защо да се отказваме от БКП, че те така хубаво си ни управляваха?Е, сега се стигна до тук благодарение на народа. И онези си правят ама каквото си искат, защото знае, че за да излезете на улицата, или наистина трябва да сме докарани до отчаяние или да забранят я ракията, я порното, я чалгата. Е, сега е такъв случая. Повярвай ми-ще има няколко осъдени, няколко изселени, няколко обещания, еееееееееееевентуално някакъв нов закон (който няма да свърши никаква работа), циганските барони ще приберат знамената за 2-3 месеца, хората ще се кротнат и цялата простотия ще си продължи по старо му. Сещаш ли се за случката в студентски град? Колко излязоха тогава? Какво се случи? Или по-скоро какво не се случи? Е...? Ако наистина искахме да се борим и да държим докрай...колко хора щяха да емигрират? Къде щеше да е България? Едва ли щяхме да сме забогатели или тн, но поне пътя щяхме да сме го поели. Крачка напред, една в страни, после пак напред. Пътят да сме нещо като нормална държава, а не изхабена, застаряваща и грозна рубладжийска курва. Политиците ли са ни виновни?Или народО, че е голям, ама само на думи в кръчмата?
29 Септември 2011 01:05
твирем и аз съм от синята палитра.и? Костов, брат ми може и да му е ходил на крака на Цар Киро, но не го е включвал в листата си и го държеше на каишка. И на турците им ходеше на крака...с идеята, да забравим етническите си предрасъдаци и да ги сложи под един знаментаел-този на българската нация. Български турци, цигани-българи и тн.-такава каквото си ни е нацията. "Разделяй и владей"-знаеш ли го тоя лаф? За Доган турците, за циганските барони-циганите. На избори Делчо Спасев, тук се плаща, там се договаряме...и ето ти триглавата коалиция и Гоце президент. С чий гласове? А? Когато Доган каза за "кръгът от фирми" какво се случи? "всички са маскари, дайте да не гласуваме". Това е едно от нещата, заради което Костов ама мн го мразят и комунистите и Доган. Нацията трябва да се обедини.
29 Септември 2011 01:07
Абе наистина е дълбока темата, но погледнато така глобално може наистина да се отчая човек. Затова трябва да се действа за всяко нещо, ако и да изглежда дреболия, или че не ни засяга. Защото утре поредния Ангел, да почива в мир въпреки че го споменаваме, може да се окаже и наш роднина. Не трябва чак тогава да се сещаме, че трябва да се направи нещо, а да мислим за другите като за себе си. Да сме съпричастни. И още много неща, които от 1-2 поколения не се възпитават у децата, но въпреки това масата протестиращи в момента са между 15 и 20 годишни, т.е. има надежда. Тъжното е, че повечето хора не им пука, ако не ги засяга по някакъв начин. Излизат учителите - 1000 човека пред парламента. Кой да им обърне внимание. А другите си викаме - аз нали не съм учител? А после се чудим и ядосваме защо детето ни нищо не е научило в училище. Ама не се замисляме - аз бих ли учил 2-30 деца срещу 300лв месечно? И да излязат още 10хил родители да ги подкрепят. Тогава щяха и да им обърнат внимание. Ама кой ти мисли. Примери такива много, включително и в момента.
29 Септември 2011 01:20
БГ, започваш вече да ме разбираш....Не ти натяквам моята гледна точка-тя си е за мен. Точно апатията на народо ми скапва тунингите. Съжалявам да го кажа, но след като народО "поверва, че ще ги оправят за 800 дни"...загубих надежда в народО....
29 Септември 2011 01:50
имам въпрос - Къде са днес таксиметровите щофиори от филма БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ преди десетина години ?
Нещо не ги виждам по площадите. Тогава някои ги произведоха като съвеста на нацията
29 Септември 2011 05:40
Толерантност, мултикултурализъм, ето докъде ни доведе.Тълпи цигани със сопи да прекратяват учебни занятия, а полицията да арестува мирно протестиращи българи.
Специално за Докича-не съм ходил в Ю.Франция, но чета, че там повече приличало на Африка.Ница, Марсилия и тем подобни градове.Преди няколко години прогнозирах тук, че световният мангалият ще изчезне по естествен път.След като изчезнат белите хора дето го хранят...
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД