:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

В тренировките

на "Черно море" отново се включи Георги Божилов, който не успя да осъществи трансфер в украинския "Заря" (Луганск). Варненци очакват нападател от Южна Америка, а всеки момент договори с тима ще подпишат бразилецът Адисон и венецуелецът Марлон Фернандес, който ще играе като преотстъпен от лидера в първенството на родината си "Депортиво" (Лара).



"Светкавица"

взе на проби сина на Джордж Уеа (24 г.), който носи неговото име и е играл в швейцарските нискоразредни "Волен" и "Баден". Тимът от Търговище очаква на тестове също французин и сърбин. Договор пък вероятно ще бъде предложен на нападателя Иван Площаков, играл преди в ЦСКА и "Ботев" (Пд).



"Етър"

подписа за 1.5 г. с халфа Христо Господинов (33 г.), който напусна преди дни "Видима-Раковски", а е бил и в "Миньор" (Пк).



Смяна на

треньора е станала в "Бдин", съобщи агенция "Блиц". Альоша Андонов няма да води повече тима от Видин, а сред основните кандидати за поста му е Георги Тодоров, водил досега "Етър".



Треньор

на национала Иван Иванов в "Партизан" стана Аврам Грант (56 г.). Вчера израелският специалист бе представен, като по неофициална информация му е предложен бонус от 400 000 евро, ако вкара тима в групите на Шампионската лига наесен. Грант води за последно "Уест Хем" до май м.г., а преди е бил начело на "Челси" и "Портсмут".



"Манчестър Юн"

продаде вчера халфа Дарън Гибсън (24 г.) на "Евертън" за 600 000 евро и той подписа договор за 4.5 г. с новия си клуб.



Полският

национал Людовик Обраняк (27 г.) премина от "Лил" в "Бордо" за 1 млн. евро и подписа договор с новия си отбор до юни 2015 г.

490
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД