:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Руснаците са най-големи хомофоби

снимка: епа/бгнес
Дори в Индия си имат парад "Гей прайд", но в Русия близо 90% искат забрана на подобни прояви.
Близо 74% от жителите на Русия са на мнение, че хомосексуалността е порочно извращение на човешката природа, а 15% приемат различната сексуална ориентация за нещо съвсем нормално. Това показват резултатите от допитване, направено с помощта на тамошната социологическа агенция "Политех", по поръчка на Обществената палата на Руската федерация.

Още по-голям процент от анкетираните - 79 на сто, са заели позиция, че в Русия не трябва да се разрешават еднополовите бракове (13% са "за"), 87% били за забрана на гей парадите, а 9% подкрепят такъв тип прояви на толерантност.

Висок дял от запитаните - 82% (срещу 13% на противоположния ъгъл), смятат, че не трябва да се допускат хомосексуални хора на преподавателска, възпитателска или друга работа, свързана с деца и младежи.
15
1261
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
15
 Видими 
12 Февруари 2012 20:10
Хомофоби били! А къде пише, че непременно трябва да са "хомофили"? Всичко това е въпрос на национален манталитет, семейни, културни, религиозни и пр. традиции. И народите и държавите са различни по белия свят, що трябва всички да ги строим под камшика на Сорос?!
12 Февруари 2012 21:19
Ако не харесваш извратенията на педерюгите си лош, ако си толераст (още по-добре педераст) си супер. Кой плаща тази "ценностна система"?!
12 Февруари 2012 21:35
В това отношение Русия е една от малкото нормални държави в света . Неправилно е заглавието. Руснаците им е все тая за обратните , нито ги мразят ,нито ги обичат. Те са против гей парадите, публичното натрапване на нестандартната сексуалност , демонстративното настояване за някакви групови гей права . А това за еднополовите бракове си е проява на дебилност от където и да го погледнеш . Нека си живеят заедно , ама защо трябва да се документират като семейство ? Може някаква форма на гей,лезбо договор с уточняване на имущество, наследство и т.н.. ..че и деца осиновяват..Абе светът отива на майната си вече.
13 Февруари 2012 01:58
А това за еднополовите бракове си е проява на дебилност от където и да го погледнеш .

Бих казал, че неразбирането на проблема е дебилност. Разбира се когато живееш в затворено общество където тези въпроси са табу никога няма да можеш да разбереш за какво става въпрос. В САЩ има дълъг дебат по тези проблеми и обществото се отваря малко по малко подобно на Западна Европа.

Мнозинството от гейовете се раждат такива.
Относно брака. Има множество правни проблеми пред еднополовите партньори. Например невъзможността да се посещават в болница, не могат да взимат важни решения когато единият заболее. Създават се много икономически пречки, включително таксейшъна е по-неизгоден, наследство и много други...
13 Февруари 2012 09:29
Русия остана последния стожер на консервативна Европа. всичко друго е в плен на политкоректността, пораженчеството и низкопоклонството!
Още през 1933г тов. Ягода разкри "обединения на педерасти" които се опитват да направят контрареволюционен заговор. От тогава линията е твърда и железна. Имаше опит за реванш през 90-те, но след това "православните чекисти" взеха нещата в свои ръце.!
Натисни тук

13 Февруари 2012 09:29
Русия остана последния стожер на консервативна Европа. всичко друго е в плен на политкоректността, пораженчеството и низкопоклонството!
Още през 1933г тов. Ягода разкри "обединения на педерасти" които се опитват да направят контрареволюционен заговор. От тогава линията е твърда и железна. Имаше опит за реванш през 90-те, но след това "православните чекисти" взеха нещата в свои ръце.!
Натисни тук

13 Февруари 2012 10:37
Гарамеле,то пък ти живееш в мноо отворено общество, я не ме разсмивай ..Обратните ,вместо брак, нека си сключват договори, нека си правят семейни ООД-та с равни дялове , пък да си се гледат в болницата, да си се унаследяват и т.н. Що искат семейство, след като и по природните закони, и по божия закон семейството е съюз между мъж и жена ?
13 Февруари 2012 13:40

"Толераст" е готин термин, браво.


Като ше има гей паради, да има и хетеро паради, ние кво, да не сме нещо криви?

Относно браковете - да си се женят на воля, но деца да осиновяват - НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Още веднъж НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На детето му трябват хетеро мама и тате, това е.

Дали се раждаш гей или не - не е ясно, има случаи, в които си изследваш собствената сексуалност и е възможно да кривнеш и към другия бряг, няма лошо, въпросът е да се гледаш в очите и да не се срамуваш, а не е зле накрая и да се самоопределиш, де.

Препоръчвам автобиографията на Стивън Фрай относно хомо въпроси. между другото, развенчава се митът относно неизменния според повечето хетеросексуални задължителен анален секс - за тия, които имат нещо против него, макар че и там няма лошо, щом е добре, ха ха!

НЕ на деца при хомосексуални двойки!
13 Февруари 2012 13:41
Мнозинството от гейовете се раждат такива.
Относно брака. Има множество правни проблеми пред еднополовите партньори. Например невъзможността да се посещават в болница, не могат да взимат важни решения когато единият заболее. Създават се много икономически пречки, включително таксейшъна е по-неизгоден, наследство и много други...


Съгласен съм, но това може да бъде уредено с отделен статут за еднополови партньорства. Признаването на еднополовите партнорства за брак (т.е. приравняването им с хетеросексуалните семейства) отваря пред тях и възможността за осиновяване, сурогатно майчинство и т.н. - неща, които не мога да приема. Хомосексуализмът, поне в западната цивилизация винаги е бил субкултура, следователно трябва да бъде уреден по адекватен начин, а не зорлем да се издига до "mainstream".
13 Февруари 2012 16:23
Признаването на еднополовите партнорства за брак (т.е. приравняването им с хетеросексуалните семейства) отваря пред тях и възможността за осиновяване, сурогатно майчинство и т.н. - неща, които не мога да приема.

Ти да не мислиш, че сега като отиде някой да осиновява, дори и в Булгаристан, някой го пита "АВЕ ТИ ДА НЕ СИ ПЕДЕРАСТ ВЕ СЕ НАДУПИ (друг тест за лесбийки)". Нито е забранено на сами хора да осиновяват, нито е забранено на хомосексуалисти. И сега внимавай идва голямия ШОК - те и сега осиновяват.
13 Февруари 2012 16:27
А кои са най-големите хомофили?
13 Февруари 2012 16:40
Ти да не мислиш, че сега като отиде някой да осиновява, дори и в Булгаристан, някой го пита "АВЕ ТИ ДА НЕ СИ ПЕДЕРАСТ ВЕ СЕ НАДУПИ (друг тест за лесбийки)".


??? Че нали в Наредбата за осиновяването има предвидено "социално проучване" на потенциалния осиновител?
13 Февруари 2012 16:54
Че нали в Наредбата за осиновяването има предвидено "социално проучване" на потенциалния осиновител?


И кво ? Според теб ги питат - "Абе ти гей ли си?" и те ако кажата "ДА" им отказват. Я слез на земята. Ами ако кажат "НЕ" , а са гейове, какво става? Стига глупости и предрасъдъци. Хомосексуалните родители не влияят по никакъв начин на сексуалната ориентация на децата или по-различен начин. Прочети малко тук:
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_parenting
Scientific research has been generally consistent in showing that gay and lesbian parents are as fit and capable as heterosexual parents, and their children are as psychologically healthy and well-adjusted as children reared by heterosexual parents.[3][4][5] Major associations of mental health professionals in the U.S., Canada, and Australia have not identified credible empirical research that suggests otherwise.[5][6][7][8][9] Based on the robust nature of the evidence available in the field, Third District Court of Appeal State of Florida was satisfied in 2010 that the issue is so far beyond dispute that it would be irrational to hold otherwise; the best interests of children are not preserved by prohibiting homosexual adoption.

2000 U.S. Census, for example, 33 percent of female same-sex couple households and 22 percent of male same-sex couple households reported at least one child under the age of 18 living in the home.[20] As of 2005, an estimated 270,313 children in the United States live in households headed by same-sex couples.[21]

И нищо им няма на децата. Въпрос:
По-добре ли е да гният по домовете, да проституират, да умират от спин и хепатит, защото са бездомни и да стават роби, от колкото да ги отгледат хомосексуалисти, които ще се грижат за тях?
Тва хомофобията яко ви пречи да мислите.
13 Февруари 2012 19:51
да умират от спин и хепатит,

Наистина е интересно, че намесваш тези две болести в дискусията - и двете са разпространени повече сред хомосексуалистите, отколкото сред хетеросексуалните.
Що се отнася до семейния климат в хомосексуалните двойки, който е пряко свързан с въпроса за осиновяването,
Натисни тук
А въпросът ти за съпоставката между деца, отглеждани от социални грижи с тези, отглеждани от хомосексуални родители, почива на грешна презумпция: не може да оправдаваш едно зло с по-голямо зло.
13 Февруари 2012 19:58
Признаването на еднополовите партнорства за брак (т.е. приравняването им с хетеросексуалните семейства) отваря пред тях и възможността за осиновяване, сурогатно майчинство и т.н. - неща, които не мога да приема.

И сега в консервативна Америка има стотици хиляди гейове и еднополови семейства които отглеждат осиновени деца. Бракът няма нищо общо с осиновяването.

На мен също ме дразни когато гейовете парадират, но те не са по-различни от всяко малцинство в този аспект.

нека си правят семейни ООД-та с равни дялове , пък да си се гледат в болницата, да си се унаследяват

А защо ти не си направиш ООД! Ти нещо повече ли си?!

Хомосексуализмът, поне в западната цивилизация винаги е бил субкултура, следователно трябва да бъде уреден по адекватен начин, а не зорлем да се издига до "mainstream".

Може, но то е едно и също. А Западът никога не е бил по либерален и по загрижен за свободата на индивида. Което е добре.
Да, знам че е шок, но моето мнение е, че нищо няма да се промени ако брака се разреши. Само живота на много хора ще се олесни.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД