:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

Играч на "Левски" се обърка и тимът му игра продължение

Арън Харпър
Топреализаторът на редовния сезон в националната баскетболна лига (НБЛ) Арън Харпър (20.3 т. средно на мач) куриозно обърка резултата и допусна тимът му "Левски" да играе продължение в първия 1/2-финален двубой от плейофите срещу гостуващия в зала "Универсиада" "Ямбол". При 88:88 американският гард помисли, че "сините" водят с 1 т., и вместо да атакува, изчака с топка в ръце времето да изтече.

"И аз мислех, че водим, и Харпър, а то какво стана?", възкликна треньорът на "Левски" Константин Папазов.

Все пак в продължението тимът му успя да измъкне победата със 105:93, като за това спомогна и фактът, че "Ямбол" остана без 5-има основни играчи в последните 5 минути на редовното време и в допълнителните 5.

"Съставът ни е ограничен, затова в такива моменти трудно можем да се опрем на "Левски", призна треньорът на "Ямбол" Иван Чолаков.

Следващият мач е отново в зала "Универсиада" довечера. След това полуфиналната серия до три победи се мести в Ямбол, където по програма са мачове №3 и №4 (14 и 16 май), а ако се стигне до решителен пети двубой, той ще е в София на 19-и.

В другия 1/2-финал шампионът в последните 9 години "ЛУКойл Академик" прегази в залата си в Правец "Черно море" с 89:57. Програмата по дати и за тази серия е същата.
1
819
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Май 2012 07:56
За Папазов е ясно, че обикновено не знае какво става на игрището, ама пък Харпър... Ямбол може и да измъкне една победа, но финалът е ясен. Шампионът също.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД