:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Грешка, грешка ...

Грешка, грешка, обърках вратата, голяма грешка. Грешка, грешка, обърках жената, голяма грешка... Както се пее в песента.

Така и в пресата: "Плащаме 3 млн. лв. годишно за прокурорски грешки", пише челно "24 часа" и информира как банкер и съсед на бившия главен прокурор Никола Филчев осъдили "посмъртно прокуратурата, защото ги опозорила". После на цели две страници се описват действия на държавното обвинение, довели после до осъждането й - било то за незаконни арести, незаконни обвинения или разследвания. И всичко това е наречено грешка, макар че май става въпрос за съвсем съзнателни и старателни издевателства.

Депутатското тяло обаче знае на коя врата да почука (на дърво) и няма да се обърка никога по такива обществено значими теми като автопарка на НС.

"Депутатите си купуват нови коли за 4.3 млн. лв.", информира пак "24 часа". Предпочитали мерцедеси и беемвета - и тук нямат грешка.

Простолюдието пък според "Стандарт" пазарува превозни средства от Елада. Според изданието - "Заради кризата елините продават по един от автомобилите си" - и българите купували. Открит остава въпросът как е прескочил хилядолетията този античен народ - и то с цел да продадат някоя и друга таратайка! Факт: маршрутки от Благоевград возели до солунските борси.

"Топлото на ток вече е лукс", информира пък "Труд", за да не се обърка някой и да се оплете в електрификация плюс герберска власт. Вестникът посочва, че 9 града вече имат и по-скъпа вода, а пък експерт е цитиран да казва, че "цените се определят предизборно". Поради това - "В Берлин по-евтино от Кюстендил".

Така че храброто кюстендилско и целокупно българско народонаселение може да си пее свободно и неограничено: "Аз съм ходил на боксов двубой, но не съм виждал толкова бой. Със разбита глава, с наранена душа, се връщам в къщи"...



1105
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД