:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Служителите от Европейската централна банка са претоварени

от работа, предаде електронното издание "ИЮ Обзървър". То цитира проучване на социологическата агенция ИПСО. Служителите се оплакали, че банковата и дълговата криза значително са увеличили натовареността им. Проучването е стигнало до извода, че ЕЦБ не разполага с достатъчно персонал, за да изпълнява възложените й ежедневни задачи.



Фармацевтичният гигант "ГлаксоСмитКлайн" е глобен

от САЩ с 3 млрд. долара заради най-голямата измама с лекарства в историята на САЩ, съобщи Би Би Си. Британската компания бе обвинена, че пуснала в продажба три лекарства, които не са одобрени от американските здравни власти. Става дума за антидепресантите "Паксил" и "Велбутрин", които се прилагат при деца и подрастващи, както и за лекарството за диабетици "Авандиа". Компанията призна вината си.



Не е работила черната кутия

на италианския пътнически кораб "Коста Конкордия" по време на корабокрушението в нощта на 13 срещу 14 януари т.г. край о. Джилио, разкри в. "Кориере дела сера". По тази причина не може да се възпроизведат събитията в трагичната нощ. Черната кутия, която записва всички параметри в работата на агрегатите и системите на кораба, е излязла от строя 4 дни преди инцидента. Експертите не могат да анализират станалото на кораба от момента на удара в скалите до приключването на евакуацията. Последните данни за събитията са записани на бордовия компютър, но до него може да имат достъп хора и затова трябва да се провери дали данните му не са фалшифицирани, добавя вестникът. Морските правила забраняват плаване на кораб с повредена черна кутия. Компанията собственик "Коста Крочере" смятала да ремонтира кутията точно на 14 януари по време на престой в Савона.
1
725
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
03 Юли 2012 21:43
Що се отнася до Паксил и Уелбютрин - написаното е глупост. Лекарствата одобрени от FDA се броят на пръсти. В случая се касае за съдебни процеси свързани с вредни странични ефекти.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД