:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Телевизия ще съди БФС

Борислав Михайлов
TV7 ще съди БФС заради процедурата по избор на телевизия, която да излъчва мачовете от първенството на А група, обяви програмният й директор Николай Бареков. Наскоро клубни шефове начело с Тодор Батков ("Левски") и Кирил Домусчиев ("Лудогорец") направиха фирма и тя взе правата от БФС. После ги препродаде на "Булсатком" (тя излъчва двубои по канала си ТV+) и БНТ. Според TV7 правилата са нарушени сериозно.

"Всичко бе една пародия - каза Бареков. - Уж имаше конкурс за телевизия, която да излъчва двубоите. Изведнъж той бе анулиран. Явил се един и казал: аз ще ви дам еди-колко си пари, и те - край. Спират конкурса и му дават правата. Моите уважения, но те нямат ресурс да излъчват двубоите. Колкото и да уважaвам "Булсатком", те са една кабеларка, която остави футбола на тъмно. Ще сезираме прокуратурата и ще съдим БФС."

Според Бареков, отявлен фен на "Ботев" (Пд), всичко се прави, за да се скрие какво всъщност се случва по терените. Той настоява, че не може босът Кирил Домусчиев да решава кои мачове ще се излъчват, и допълни: "Искаме да бъде прекратен договорът между БФС и TV+. Нека да се назначи нов конкурс и да се избере най-добрата оферта".
2
651
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
29 Ноември 2012 21:02
хехе виж ти какъв сериозен, клонящ към страшен, интерес имало към първенството ни.

първо, бареков трябва да съди не бфс, а фирмата на клубовете, която откупи правата от бфс. второ, ако има желание, може да си купи излъчването на някой и друг мач. досега пряко сили се излъчват по три мача - остават още по пет на кръг. трето, къде бля въпросният дългуч толкова време? минаха два месеца в ослушване, щото кинтите за телевизионни права му се виждаха много, пък сега риве като вдовица за ..й
30 Ноември 2012 05:13
Колкото и да уважaвам "Булсатком", те са една кабеларка

Хе,хе - кабеларка, пък излъчват мачовете от Премиера дивизион, турнири от Големия шлем и Мастерс по тенис.
Дудук, не се напъвай - ставаш само за на Тиквата.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД