:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Ейми Уайнхауз
Къщата, в която миналата година почина

известната британската певица Ейми Уайнхаус, беше продадена на търг за сумата от 1.98 милиона британски лири, след като семейството на покойната изпълнителка намали стартовата цена с 1 милион лири, съобщи РИА "Новости", като се позова на информация от аукционната къща McHugh & Co. Бащата на Уайнхаус Мич е бил принуден да намали цената и да обяви дома на търг, тъй като желаещите да купят къщата са били малко, а тези, които са искали да го притежават, не са имали възможност да платят исканата висока цена от близо 3 милиона. В сградата са направени подобрения на изключително високо ниво. Къщата е оборудвана с видеодомофон, фитнес зала и звукозаписно студио с акустично изолирани стени.



Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон пяха

заедно за пръв път след "Брилянтин" в коледен албум, в който участват и други звезди. Събитието е в памет на сина на Траволта - Джет, който почина през 2009-а. "Ние с Оливия винаги сме искали отново да запеем заедно... но това трябваше да стане в един добър проект, нещо значително, защото в противен случай щеше да изглежда като насил­ване на нещата", заяви днес Траволта в интервю за Fairfax Media. През 1978 г. в музикалната комедия "Брилянтин" американският актьор и австралийската му партньорка изпълняваха ролите на Дани и Санди. Тогава дуетът изпълни песента в стил буги-рок "You`re the one that I want".
529
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД