:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Лионел Меси изравни
рекорда на бившия капитан на френския национален отбор Зинедин Зидан, след като за четвърти път бе избран за "Крал на Европа" в анкетата на уругвайския вестник "Ел Паис". Аржентинецът получи 108 гласа и изпревари съотборника си в "Барселона" Андерс Иниеста - 93, и Кристияно Роналдо ("Реал") - 9. За треньор №1 в Европа бе определен селекционерът на тима на Испания Висенте дел Боске, а за "Играч №1 на Южна Америка" - бразилецът Неймар.

Бившият треньор на "Барселона"
Хосеп Гуардиола и мениджърът на "Манчестър Юн" сър Алекс Фъргюсън са имали 3 срещи, на които са обсъждали възможността испанецът да поеме през лятото "червени дяволи". На Гуардиола дори е предложен договор за 3 години. Сър Алекс се готви да направи и още един сериозен удар, като убеди Франк Лампард и Ашли Коул, чиито договори с "Челси" изтичат през лятото, да напуснат клуба и да преминат без пари в "Юнайтед".

Скандалният нападател
на "Манчестър Сити" Марио Балотели ще остане в отбора, въпреки че през този сезон не може да се пребори за място в титулярния състав. Мениджърът на тима Роберто Манчини обаче обяви, че собственикът на клуба Шейх Мансур няма намерение да продава италианеца, към когото сериозен интерес има от "Милан".

Три от звездите на ПСЖ
- аржентинците Есекиел Лавеци и Хавиер Пасторе, заедно с уругваеца Диего Лугано, закъсняха с цял ден за тренировъчния лагер в Катар. Това вбеси спортния директор на клуба Леондардо, който обяви, че те ще бъдат жестоко наказани след завръщането на отбора във Франция.

"Сантос" отправи финално
предложение към "Милан" за закупуването на Робиньо, което обаче не удовлетворява нито клуба, нито футболиста. През декември нападателят даде ясно да се разбере, че иска да се завърне в родината си, но до този момент преговорите продължават без успех. "Росонерите" твърдо държат да получат за играча си 10 млн. евро, а Робиньо настоява за заплата от 4.8 млн. евро на сезон. Предложението на "Сантос" е 6 млн. евро за "Милан" и 3.6 млн. годишно за футболиста.
528
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД