:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



В ЦИК е постъпила първата жалба



по повод кампанията за предстоящия на 27 януари референдум. Тя е от инициативния комитет, оглавяван от депутата от ДСБ Иван Иванов и застъпващ тезата "против". Жалбата е срещу комитета, инициатор на допитването и оглавяван от шефа на БАН Стефан Воденичаров. Говорителят на ЦИК Бисер Троянов обясни, че жалбата е препратена към 24 РИК в София. Иван Иванов уточни пред "Сега", че става дума за дискусия, организирана от противниковия комитет в централната сграда на БАН. По думите му там са били поканени само привърженици на строителството на "Белене". "Прави се внушение, че академията стои на позицията "за", което е манипулация", посочи депутатът. Стефан Воденичаров не бе открит за коментар.



Над 2 млн. лв. са събрани



в "Българската Коледа" досега, отчете главният секретар на президента Екатерина Захариева. Това е най-голямата сума, постъпвала в рамките на благотворителната кампания от 2009 г. насам. До момента по дарителската сметка на инициативата са направени 1938 превода на обща стойност 1 077 139 лв. Близо 970 хил. лв. са изпратените кратки съобщения и гласовите обаждания на стойност 1 лев. Постъпилите молби за подпомагане от родители са 332, като 76 на сто от тях са за деца, нуждаещи се от рехабилитация. Те ще бъдат разгледани в началото на февруари, а до края на юни трябва да бъдат проведени търговете за закупуване на специализирана апаратура за лечебните заведения.
947
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД