:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Според шефа си "Лудогорец" е най-честният отбор в България

Още един играч на шампионите се прибира в България заради фрактура
СНИМКА: SPORTAL.BG
Кирил Домусчиев (вдясно) обясни, че е в нормални отношения със собственика на "Левски" Тодор Батков (вляво) въпреки скандала между двата клуба през миналата година. Тогава от "Лудогорец" нарекоха адвоката "Бай Ганьо". След като двамата създадоха фирма, която държи правата на А група, всичко между тях е наред.
Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев обяви, че отборът му е "най-честният в България и всички обвинения, че съдиите помагат на тима, са търсене на интриги от жълти вестници". Според бизнесмена, хората, които издържат футболните клубове в България, трябва да получават подкрепа, за да останат.

"Готов съм да споря с аргументи и факти, а не с жълти вестници, че сме съдийски отбор - обясни Домусчиев в интервю за bTV Action. - Преди години и "Левски" беше "съдийски" отбор, а също и "Литекс", когато двата отбора бяха в апогея си. Никой не обича силните в България. Ние обаче играем офанзивен футбол и не купуваме мачове."

Бизнесменът допълни, че начинът за промяна към добро на футбола у нас е да има 10-12 клуба с нормални собственици, които да имат силен бизнес и да не зависят от футбола. Домусчиев каза още, че на този етап не смята да се върне в ЦСКА, като основата причина са очакванията на феновете.

"В ЦСКА, ако нещо не върви, са виновни собствениците. Виждате с "Титан" какво става. Хубави или лоши, те дават по 600-700 хиляди на година и издържат клуба, а получават само критики", каза още босът на "Лудогорец".

В същото време трети пореден футболист на шампионите ще напусне лагера на шампионите в Испания заради фрактура. След като Жуниор Кишада и Иван Чворович счупиха ръце по време подготовката, сега пострада и Мичел Бургозрг. Холандецът е със спукано ребро и ще трябва да почива поне месец. Това означава, че халфът пропусна поне 1/3 от пролетните мачове на тима.
2
1465
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Февруари 2013 21:56
Най-честния отбор не знам дали са, но са явно най-добрия отбор и естетствено най-мразения от привържениците на соцграндовете.
18 Февруари 2013 10:20
Чест-ни!
Чест и А група в едно изречение е направо...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД