:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Apple ще се премести в "космическия кораб" през 2016 г.

Кампусът прилича и на летяща чиния.
Изпълнителният директор на Apple Тим Кук заяви пред годишното събрание на акционерите, че очаква компанията да се премести в Cupertino Campus 2, известен и като "космическия кораб", до 2016 година.

Тим Кук добави, че неговата компания продължава преговорите с властите в града за получаване на всички необходими разрешения.

Кук заяви, че се надява фантастичната сграда да бъде завършена окончателно до края на 2016 г., което е с цяла година по-късно от последната негова прогноза - според която местенето трябваше да се осъществи към 2015 година.

Така Тим Кук потвърди твърденията на Bloomberg от ноември миналата година, че Apple има трудности по строежа на мегасградата.

Проектът за нов кампус бе представен от Стив Джобс, преди да почине. Той лично посети заседание на общинския съвет и представи проекта.

Кампусът ще се простира на площ от 175 акра и включва изграждането на сгради с офиси и за развойна дейност, корпоративна аудитория за 1000 души, корпоративен фитнес център, изследователски съоръжения и паркинг. В центъра на главната сграда ще бъде разположен обширен парк.

Новият кампус ще се захранва най-вече от слънчеви панели и възобновяеми енергийни източници. Главната сграда ще приюти около 14 200 служители на Apple, като за нея ще бъдат използвани само извити стъкла.

1
855
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Март 2013 20:38
Много ми е интересно "СЕГА" защо лепите логото си на всяка снимка или илщстрация към ваша статия. Тази илюстрация специално да не би да сте ходили до Купертино да я правите? Има я навсякъде из нета и е без вашето лого.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД