:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

---
"България, писана с Бойко на шията"



предизвикателно се нарича книгата на Христо Стоянов, представена от автора и книжарница "Сиела" във Фестивален и конгресен център, Варна, през уикенда.

"Да излезеш от България, защото тука никой не ти сипва помия в копанката - само добитък за угояване чака пълнене на копанката, докато друг сам си пълни чинията - та да излезеш от България, без опит да я промениш, значи, че ти не искаш професионална реализация" - пише авторът, който често се движи по ръба на скандала.



Надписан албум на "Бийтълс"



бе продаден за 290 500 долара, съобщава "Холивуд рипортър". Екземпляр от албума Sgt. Pepper`s Lonely Hearts Club Band на бийтълсите успя да достигне на търг в Далас рекордна сума. На сайта си развлекателното списание уточнява, че албумът е подписан от четиримата членове на легендарната група през юни 1967 г. Той е купен от анонимен участник в търга от Средния Запад. Предварителните очаквания на организаторите от "Херитидж Окшънс" бяха за цена към 30 000 долара. Досега рекордът за албум с автографи на "Бийтълс" е за Meet the Beatles за 150 000 долара.
801
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД