:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



GLOBUL предлага индивидуални



видеооферти, разработени на базата на нуждите на всеки от клиентите на телекома. Всеки клиент на GLOBUL с изготвено персонално видео ще бъде уведомен чрез SMS и ще може да го гледа през своя смартфон или в личния си профил в портала MyGLOBUL. "С персоналното видео ние се стремим да дадем на абонатите си допълнително удобство и гъвкавост при избора на най-изгодните за тях предложения от нашето богато портфолио", заяви Петя Златева, шеф на "Продукти и услуги" на GLOBUL.



От днес до неделя в централата на VIVACOM



ще се проведе 54-часовото събитие StartUP Weekend, по време на което над 120 програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти и др. ще се фокусират върху разработването на мобилни приложения, които могат да получат подкрепата на собствения Android пазар на VIVACOM - VIVA Apps. В първия ден участниците ще представят своите идеи и най-добрите ще бъдат отличени след гласуване. Всеки ще може да определи своите фаворити и на тази база ще се сформират работни екипи, които ще се включват в семинар, за да се запознаят с регламента на StartUP Weekend.



Загубите на НКЖИ са намалели четворно



към края на м.г., съобщи Джоанна Димитрова, директор на "Финанси и управление на собствеността" в Национална компания "Железопътна инфраструктура" пред "Фокус". По думите й компанията е приключила годината с 9.6 млн. лв. загуби спрямо 41.2 млн. лв. през предходната година. Промяната се дължала на плана за преструктуриране, изготвен в края на 2009 г.
725
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД