:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 309
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
МЕНДЕЛСОН

Дженифър Лопес - булка N1 в Холивуд

Дженифър Лопес е фаворит за титлата "Жена в бяло 2003", съобщи списание "Мувилайн". Актрисата и певица, известна със забележителните си задни части, едва се разведе с Крис Джъд и веднага тръгна с Бен Афлек, с когото нещата също отиват към женитба. Това ще бъде третият брак за Лопес, чийто първи семеен опит е също тъй кратък, както и неколкомесечното съжителство с Джъд. Годежът й с Пи Диди (тогава Пъф Деди) не просъществува по-дълго от браковете й.

Дженифър присъства в още една категория от 5-ата годишна класация на изданието "Сто най-любопитни неща и рекордът в света на холивудските звезди". Тя е влязла в стотицата и с факта, бъдещият и бившият й съпруг са родени на една и съща дата - 15 август. Джъд обаче е на 32 години, а Афлек - две години по-млад.

"Най-нуждаеща се от терапия" според списанието е Уинона Райдър, която е подсъдима за кражба на вещи от магазин.

Според сп. "Мувилайн" "Мъжът, който ще брои парите си, докато вие четете тези редове" е Вин Дизел - звездата от екшъните "Бързи и яростни" и "Трите хикса". Неотдавна той отказа участие във филм и съответно загуби от това 20 милиона долара.

"Най-влюбена в биволските си ръце" е Мадона. Тя демонстрира мускулестите си крайници в клипа към песента "Умри в друг ден" от новия филм за Джеймс Бонд.

"Най-очакваното завръщане" е това на Деми Мур, която трябва да видим във филма "Ангелите на Чарли 2" редом с Камерън Диас, Луси Лиу и Дрю Баримор. "Най-шокиращо прекрасна форма за жена над 50-те" демонстрира Сюзън Сарандън, която се появи на премиерата на "Сестрите Бангър".

"Най-любимата, макар и прекалено сексапилна" според "Мувилайн" е Салма Хайек в ролята на легендарната мексиканска художничка Фрида Кало.
562
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД