:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ГУРБЕТ

Французин в Дивия Запад

снимка: съни филмс
Не е съвсем ясна схемата, по която сума ти френски режисьори се оказват на "обмяна на опит" в Холивуд (освен ако продуцент не е вездесъщият Люк Бесон). Очевидно в американските филмови компании са привлечени от ниските хонорари, които искат франсетата за "нетрадиционния" си поглед към камерата. Резултатите от тези интернационални сътрудничества обаче в повечето случаи са твърде жалки. Точно такъв е и "Братя по оръжие".

Въпреки съвпадението на имената, филмът няма нищо общо с едноименния хит и албум на "Дайър Стрейтс" от 80-те години. "Братя по оръжие" е стилизиран уестърн, в който повечето каубои са тъмнокожи или жени и който нямат абсолютно нищо ново за казване по темата. Режисьорът Жан-Клод ла Мар се е опитал да блесне с няколко интересни ракурса на камерата и опити за философска трактовка на темата за Дивия запад, лошия местен бос и безсилния шериф, но единственото, което успява да направи, е да предизвика носталгия по Серджо Леоне.

Единственият по-светъл лъч е Дейвид Карадайн, пресен-пресен от снимачната площадка на "Убий Бил", в ролята - разбира се - на злодея.
2
449
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
02 Октомври 2005 02:20
Стига с тоя "Убий Бил", бе Анютке. Ще ми се изтрият буквите от клавиатурата да цитирам филмите, от които Тарантино е заемал директно, за да си направи тая гавра със зрителите. Един от коментаторите в IMDB правилно беше отбелязал, че Тарантино с този филм е стигнал дъното и в момента усилено копае надолу ...

Далеч по-добър е Гоблинския вариант "Убий ДеБилла" - наистина си заслужава да се види.
02 Октомври 2005 02:29
Анютка е дзвер. Не разбирам какво му е хубавото на филма освен Анюткините 5-6 изречения.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД