:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

FIA пожали "Мерцедес" и "Пирели"

Трибуналът на Международната федерация по автомобилизъм (FIA) наказа само с "устно предупреждение" тима от Формула 1 "Мерцедес" и компанията "Пирели" заради участието им в тайни тестове на новите гуми на италианския производител. Освен това германският отбор е отстранен от тестовете на млади пилоти, които през юли трябва да изпробват болиди на тимове от шампионата.

Съдиите във FIA са на мнение, че "Мерцедес" и "Пирели" са нарушили регламента и по този начин са уронили репутацията на Формула 1. Италианският производител е поканил германския тим да изпробва нови модели гуми, без да уведоми останалите участници в първенството. От своя страна "Мерцедес" е участвал в изпитанията с новия си болид, което е забранено от правилника.

Заради получено предимство екипът на "Мерцедес" ще бъде лишен от участие в едни от бъдещите 3-дневни изпитания. Германският отбор, "Пирели" и FIA ще трябва да поделят разноските по разглеждането на случая.
856
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД