:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Президентът Путин ще посети Иран

на 16 август, за да продължи преговорите за иранската ядрена програма, съобщават ирански медии. Според руския в. "Комерсант" Путин ще обсъди изграждането на нови реактори в иранската АЕЦ "Бушер" от Русия и доставки на ракетни комплекси за Иран. Това ще е първото посещение на Путин в Техеран от 2007 г. насам. Отношенията между двете страни бяха рязко влошени през последните години, след като през 2010 г. бившият президент Медведев анулира договора за доставка на ракетни комплекси C-300 за Иран.



Висш представител на управляващите в Турция

заяви, че с действията си сирийският президент Башар Асад подстрекава кюрдите да създадат автономна област в Северен Ирак до турската граница, предаде Си Ен Ен Тюрк. Заместник генералният председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието Мехмет Али Шахин каза, че Асад подстрекава народа си към взаимно противопоставяне "само и само, за да навреди на Турция".

1
849
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Юли 2013 10:47
Много важно посещение на тов. Путин в стратегическия съюзник на Русия- Иран! Иран е вратата на Кремъл към Персийския залив и петролните монархии в Залива. Между Русия и Иран няма други държави, така, че при една патаклама в района Русия има огромен ареал за действие в района!

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД