:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА заздрави защитата за дербито

Ангел Грънчов и Венцислав Василев се възстановиха за мача с "Литекс"
СНИМКА: БГНЕС
Омар Косоко (вляво) получи травма в първия 1/16-финал за Купата на България срещу "Хасково" (на снимката е кадър от мача) и ще бъде основният отсъстващ от състава на Стойчо Младенов.
Добри новини получи треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов от лекарския екип на отбора преди дербито срещу "Литекс" тази вечер. До последно различни проблеми имаха защитниците Ангел Грънчов (вирусно заболяване) и Венцислав Василев (травма), но и двамата бяха възстановени навреме и попаднаха в групата за мача. Единствено бенинският халф Омар Косоко продължава да лекува контузия в левия глезен и отпадна от състава.

Аут, но по решение на треньора са още вратарят Стоян Колев, бразилският халф Ревсон, както и македонският нападател Християн Кировски. Двамата чужденци в последните двубои изобщо не получават шанс от Младенов и това е знак, че ще напуснат отбора след края на есенния сезон. Ревсон най-вероятно ще бъде върнат на португалския "Насионал" (Мадейра), откъдето дойде като преотстъпен, докато на Кировски ще му се търси нов отбор, тъй като има договор с клуба до лятото на 2015 г.

Младенов за пореден път призова публиката на ЦСКА за подкрепа и изрази надежда, че срещу "Литекс" публиката ще изпълни капацитета за максимална допустимост на фенове на стадиона. Двубоят е от 20 ч., а пропуските за сектор А струват 10 лв., за В - 7 лв., колкото струват и в Б, където ще е гостуващата агитка.

"Не само на "Армията", но и навсякъде ЦСКА излиза за победа. Убеден съм, че и агитката ни ще се раздаде. Има всички предпоставки за успех, за който ние ще дадем всичко от себе си на терена. Всички в отбора вярваме в победата. Уважаваме съперника, но срещу него на терена е ЦСКА", патетично заяви треньорът на "червените" в навечерието на важния мач.

Междувременно идеологът на фенското сдружение "ЦСКА завинаги" Александър Чакмаков изрази надеждата си, че до 10-ина дни ще бъде сключено споразумение с ръководството на футболния клуб. Това ще даде възможност на сдружението веднага да започне изграждането на терени за детско-юношеската школа около ст. "Българска армия". Игрищата ще бъдат три - две малки и едно голямо, на мястото на срутения балон. Целта е малките терени да бъдат завършени още до края на годината. За догодина "ЦСКА Завинаги" планира ремонт на базата в Панчарево и на сектор Г на "Армията".
7
1523
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
22 Септември 2013 19:40
Да стегне и халката!
23 Септември 2013 11:41
довечера ще видим "къде сме"....
23 Септември 2013 13:02
На черешата или под люляка... Сега ,ако не си върнете 7-то място, излизате от Томовата игра за пурата...
23 Септември 2013 13:27
Познайте кой ще седне в ложата на Добри Джуров

http://dragoi2010.wordpress.com/
23 Септември 2013 16:33
(снимка: натиснете тук)
23 Септември 2013 17:32
max, мерси, размножих я
23 Септември 2013 19:41
Драгой, Както е модерно да се казва сега: Мноого яко!

Момчета, що не си изберете за химн "Мома англичанка"? Все пак текста е на Иван Вазов. Не се шегувам!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД