:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В Турция отвори шериатски сексшоп

снимка: "Хюриет"
Скрийншот от сайта на "правоверния" сексшоп.
В Турция се появи онлайн сексмагазин Halal Sex Shop, който предлага на правоверните мюсюлмани продукти, напълно отговарящи на изискванията на шериата: презервативи, афродизиаци, различни масажни масла и благоухания. За да бъде всичко съобразено с повелята на пророка, клиентите на уебсайта биват насочвани в две поддиректории, в които се предлагат съответно продукти за мъже и жени. Друга секция на сайта предлага възможност за свободен обмен на мнения по канонични въпроси като "Оралният секс при исляма", "Сексуалните маниери при исляма" или, най-обобщено, "Сексуалният живот и ислямът". Анонимните създатели на правоверния секссайт желаели с творението си да коригират неправилните предубеждения към ислямската религия като "враждебна към секса".

Ислямът възхвалява секса при определени обстоятелства", пишат те. Тъй като сайтът трябва да печели, добавят: "Използването на всеки от нашите продукти е в съответствие с нормите на исляма". Ливанският в. "Дейли стар" коментира новината от Турция така: "В Турция отдавна има т. нар. еротични магазини, които консервативният ислямистки премиер Реджеп Тайип Ердоган миналата година предложи да бъдат прекръстени на "магазини за любов"." Наскоро турският премиер обяви пакет от мерки за демократизация на обществото.

Меракът сред следовниците на Мохамед беше засечен и като феномен в сирийския конфликт. По думите пред парламента на тунизийския вътрешен министър Лофти бин Джеду верни на пророка Мохамед жени от Тунис водят сексуална свещена война в Сирия. Разпалените правоверни дами отивали в размирната страна, за да удовлетворяват мъжките мераци на джихадистите: "Те извършват сексуални актове с 20, 30, 100 бойци", каза Бин Джеду. "След като са изпълнили своята сексуална свещена война (джихад ал-никах), те се връщат у дома бременни". Министърът не уточни пред депутатите колко негови сънароднички са се посветили на този нов вид военни действия и са бъдещи майки на войни на пророка. Медиите в Тунис твърдят, че стотици жени от тази страна в Магреба "водят активни бойни действия" на сексуалния фронт в Сирия.
2
1312
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
22 Октомври 2013 00:09
..."Те извършват сексуални актове с 20, 30, 100 бойци", каза Бин Джеду...

Преди на такива викаха нимфоманки на галено, курви по народному - сега нов термин - джихадистки...
22 Октомври 2013 08:26
Мосю Капитен - щех да се пукна от смях - пълна 10ка
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД