:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичният хороскоп на Амалия



Овен

Мислете и за бъдещето

През идващата седмица ще ви се наложи да мислите и да действате многопластово и в различни посоки. Днес и утре е добре да се посветите на дома си. Каквото и да правите през двата почивни дни - правете го с мисъл за бъдещето. В понеделник пътувайте, а тези, които ще си останат в офиса - да работят важните неща и не отлагат нищо за следващите два дни. Във вторник ще се разделите с една илюзия, независимо дали е в деловия или личния живот. Прекъснете изсмукващи енергията ви връзки, невъзможна любов - дори да е отчасти споделена. Сряда посветете на документи и дела. Четвъртък и петък за вас ще са дни на пари, затова не ги губете в дребни приказки и маловажни неща. Лесно ще получите кредити и средства, ще уредите документи и разрешителни, ще се усетите като опасна конкуренция на силни на деня, но не се самозабравяйте.



Телец

Припрени заради много задачи

През седемте дни пред вас все ще закъснявате за нещо или за някъде, ще бъдете припрени заради много задачи. Това ще започне още от почивните дни. Нищо че утре е неделя - това ще е силен ден за всички, които имат собствен бизнес. В понеделник започнете допълнителна работа, не е нужно да знаят всички, водете делови преговори и разговори, но пазете тайна. Във вторник, ако се налага да търсите или да уреждате големи суми или заеми, не ползвайте посредници. В сряда ще се провалят срещи и уговорки, не съжалявайте, каквото се провали в този ден, ви пази от провали в бъдеще, защото именно този ден помита от пътя ви всичко несигурно. В четвъртък тенденцията е обратна - към продължителна сигурност и стабилност. Каквото направите, ще бъде дълготрайно и ще носи добри плодове. Вероятни са и здравословни проблеми към края на седмицата.



Близнаци

Не говорете много

Няма да имате лоши дни, но с действията си ще привличате завистливи погледи. Затова не говорете за работата си, пазете собствените и чуждите тайни. Днес и да искате, няма да пътувате защото ще сте вързани с недовършена работа, недоизяснени отношения, незащитени позиции. Най-вероятно пътуването ще стане утре. За вас ще е като бягство към спокойствие и приятни часове с приятели или с любимия човек. В понеделник ще ви харесат две предложения и ако имате възможност, приемете и двете - ще печелите. Във вторник и сряда ще давате - на приятели, на деца, на роднини. Ще се раздавате и ще усещате сладост от жестовете си. В сряда правете само премислени и проверени покупки. Не хвърляйте пари на сляпо, за да не съжалявате. Петък ще е ден, зареден с бъдеще - каквото обещаете, ще изпълните. Някой може да ви впримчи в нещо и да ви използва дълго.



Рак

За да получите, бъдете уверени

Чака ви успешна седмица. Бъдете по-уверени, ще получите каквото са ви отказвали в миналото. Днес и утре някои дори и да си останат вкъщи, няма да съжаляват. Ще се чувствате добре и ще сте обградени с внимание. В понеделник е възможно да преминете от едно ниво на друго в работата си. С нещо ще обезпечите деловите си връзки и ще ставате по-уверени. Във вторник и сряда Раците, които имат публични изяви, ще нашумят, за тях ще се заговори, ще се свържат с полезни хора. Това са най-подходящите дни да представите работа, намерения, да защитите плановете си пред по-широка аудитория и много скоро ще получите признание и одобрение. Четвъртък ще е подходящ за нови финансови начинания. Пресметнете възможностите си добре и по всички посоки. Важно е да знаете с какво влизате в зимата. В петък мнозина ще получат съобщение, че някакви усилия са се увенчали с успех.



Лъв

Пръскате пари

Днес и утре ще се чувствате в свои води, грижите се добре най-вече за себе си. Ако сте на път, особено утре, ще се наложи да търсите пари, за да покриете покупка, която не е планирана. И на вас съдбата ще предложи две възможности в понеделник. Ще ви е трудно да изберете и ще се мъчите да задържите и двете, но няма да успеете. Във вторник ще ви тревожи нещо около близък. Ще се наложи да отложите нещо, което ви се е искало да направите. В сряда и четвъртък парите изтичат от ръцете ви. Каквото дадете без документ, ще го загубите безвъзвратно. Лесно ще изпадате в заблуди през двата дни и ще давате не на когото трябва. На много Лъвове на заплата ще им се наложи да преживеят съкращение или неприятна промяна на работното място. Проверявайте какво подписвате. В петък нещата слабо се променят. За да запазите мира в дома си, ще правите неприятни за вас компромиси.



Дева

Печелите нова позиция

Днес неочаквано мнозина ще навлязат в неприятни ситуации. Бъдете нащрек и в дома си, на всяка крачка ще срещате съпротива или ще ви се налага да правите неща, които не ви харесват или не приемате за редни. В понеделник има вероятност много от вас да бъдат изместени. Няма да е добре и да замествате някого. Ще попадате в неприятни професионални случайности и ще носите отговорност. Не поемайте чужди грижи, вашите са ви достатъчно. Във вторник излизате от задънената улица и тръгвате във вярната посока. Ще ви помогне едно обаждане, покана или предложение. Намирате ориентир за бъдещето си и в сряда вече работата ви спори. В четвъртък може би започвате нова работа или ви преоценяват на старата, но минавате на по-високо ниво, получавате и допълнителни екстри. Каквото ви се възлага и ви харесва, и го правите с желание, се възнаграждава добре и радва душата ви.



Везни

Връща се силата ви

Каквото направите днес и утре, ще ви води към нов живот, нови връзки, нови контакти и работа. Ще ви върне самочувствието, подкрепата на приятелите и вашата смелост. Много често обаче ще сте прекалено предпазливи. От понеделник до края на седмицата нерешителността и колебанието са най-лошият ви съветник. Понеделник е ден за подписване на договори, за уговаряне на бъдещи сделки, за срещи с работодатели, колеги и приятели. Ще ви върви и каквото направите, никой няма да успее да провали или да промени. Вторник носи напрежение и риск. Бъдете внимателни на всяка крачка, при всяка дума. Слушайте какво се говори около вас, ще уловите полезна информация. В сряда всичко недовършено или отложено ще се доведе до края. В четвъртък и петък са възможни бъркотии, ще ви се тълкуват думите превратно. Дните обаче са подходящи за начало на някакъв творчески процес, пътешествие или отдаване на хоби.



Скорпион

Идва вашето време

Тези седем дни са вашето време, Скорпиони. Не бива да се изненадвате, ако то е изпълнено със спадове и въздигане, особено за родените през ноември. Днес и утре ще се провали среща, но ще имате друга, която, макар и малко очаквана, ще компенсира пропуснатото. Утре най-лошото ще е, ако сте нерешителни - не стойте със скръстени ръце, каквото направите, няма как да е лошо. От понеделник навлизате в благоприятен период. Вашите искания ще се чуват и другите ще отстъпват. Ако във вторник сключите договор, задълго ще си осигурите работа и пари. До края на седмицата всичко, което направите, носи белега на трайно и стабилно, затова не е лошо да сте внимателни. В сряда и четвъртък ще се вклините на добро място, личният ви живот ще тръгне по-спокойно, от вас ще зависят хора. Петък не е ден за разделяне на имущество, територии, влияния. Не се забърквайте в афери за пари.





Стрелец

Усещате възможностите си

През тази седмица ще покажете на какво сте способни. Ще намерите връзките, които ви трябват, пари за проекти, ще заредите лъка си и ще уцелвате мишените. Усещате силата си и й се радвате. Дано не приспите вниманието и острия си слух. Ще държите в ръцете си много пари и трябва да ги вложите добре. Днес и утре ще срещате противоречия на различни нива. Половинката ви може да има различни от вашите желания, но ще стане както вие искате, като, разбира се, намерите нужния компромис. В понеделник не поемайте чужди грижи, не замествайте, не замръквайте на път. До обяд не рискувайте в деловата си дейност. Вторник ви носи печеливша карта, противниците ви са безсилни. Владеете всяка ситуация на работа и в дома си. В сряда ще получите предложение, което за някои ще бъде неочаквано и приятно, но не бързайте с приемането. В четвъртък и петък мнозина ще са на чужди разноски.



Козирог

Късметът е зад вас

В някои от дните ще е добре да работите повече от другите и ще носите късмет и на хората около вас, но в други - работете за себе си. Ако сте си шеф сами, до края на седмицата вложете пари в дело, което отдавна подготвяте. Днес денят е преходен, ще преминете от едно състояние в друго, от колебания към смелост. В неделя бъдете до любимия човек и дано преходът е към силата на семейството ви. Каквото получите до понеделник, ще му се радвате цял живот. В понеделник не се нагърбвайте с всичко. Вероятно е да пътувате, ще тръгнете по лични работи, но ще се завърнете с делови успехи. От вторник тези, които гледат леко на работата си, ще усетят как някаква врата се затваря за тях. В сряда не рискувайте с пари и чувства, дръжте езика зад зъбите си. В четвъртък и петък работете повече от другите - каквото изработите, влиза направо кесията и в дома ви. Това са два дни на печалби. Работете за себе си.





Водолей

Нестандартно мислене

Днес и утре мнозина ще са в приятна компания може би на планинско място. Каквото поискате, ще го имате и ще плати друг, ще ви се прощават капризите. Другите ще ви гледат в очите, ще оценят способностите ви. Постарайте се да не ги разочаровате. В понеделник пътят ви към парите и любовта е открит. Ще изпреварите конкурентите си. Във вторник ще трябва да изслушвате чужди истории, да изпълнявате чужди заповеди и няма да ви е по сърце, но ще се подчините. В сряда срещате точния човек, може би мечтата на живота си, може би спонсора, който ви е нужен. Четвъртък за вас е губещ, особено ако сте в компанията на Скорпион и Лъв. Не делете в този ден собственост, не купувайте имот, не вземайте пари назаем - всичко ще плащате с голяма лихва. Възможни са и здравословни проблеми. В петък отново сте с добри възможности за печалби, търсени, оценявани и с добро самочувствие.



Риби

Измъквате се от застой

Сами си измисляте натоварване и това ще е добре дошло за хората около вас и за шефовете ви. Ще се изплъзнете от старо зацикляне и без загуби. Днес мнозина няма да са спокойни. Някой ще ви разтревожи или със здравословен проблем, или лоша вест. Утре ще се наложи да тичате от едно място на друго заради неща, които не могат да се отлагат. Много е вероятно да ви ангажират с подготовка на брачни тържества, с неочаквани договори и събития, за които няма да се чувствате подготвени. В понеделник не бързайте за работа, когато и да отидете, започва благоприятен период за вас. Ще усетите благоразположението на шефове и колеги, ще получите неща, за които се борите отдавна. Във вторник и сряда ще имате късмет във всичко. Всичко започнато ще ви носи стабилност. В четвъртък ще спечелите повече от очакваното. Денят ви носи благословия и освобождаване от поне една грижа.
3680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД