:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 321
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък



Овен

Колкото по-спокойни и уравновесени сте днес, толкова по-добре ще можете да контролирате положението не само на работното си място, но и в личен план. Мнозина рискуват да загубят пари, ако не преценят точно текущата ситуация за тях в материален и професионален план. Влагайте изтънченост и финес, особено ако се насочите към осъществяване на някакъв вид творчески проект или възнамерявате да направите освежаване на интериора в дома си.



Телец

Днес мнозина от вас с предприемчивост ще съумеят да постигнат набелязаните цели независимо дали очакват положително отражение върху професионалното им осъществяване или върху възможността за увеличаване на постъпленията им. За други предприетите промени в професионалната сфера ще доведат до постигането на напредък в дейността им. С добър ефект ще са и осъществените покупки или инвестиции от материален характер.



Близнаци

Благоприятно развитие ще имат тези представители от знака, които съумеят да проявят съобразителност в осъществяването на задълженията си на работното място. Като че ли най-накрая ще можете да премахнете голяма част от някои свои стари финансови проблеми или задължения, което ще ви даде възможност за пълноценен отдих. Добре е да търсите равновесие, като се уповавате на вътрешните си устои и принципи, които в доста трудни ситуации са ви помагали.



Рак

Днес мнозина от вас ще трябва да се стремят да преодолеят страховете си и да мислят позитивно, дори и да им се струва, че този им вид поведение ще бъде неадекватно на събитията, с които се сблъскват днес. Опитайте се да реагирате адекватно на трудностите в професионалната сфера. Стремете се към добра организация на текущите си задължения, като се опитате да се освобождавате от невъздържани емоции поради несправедливост.

Лъв

С положителен характер ще са осъществените контакти от делови характер. Избягвайте да давате пари назаем, дори и да се чувствате стабилни в материално отношение. Материалните или домашните спънки могат да направят изключително трудна ситуацията за вас в професионалната сфера, особено ако до момента не сте съумели да откриете своето място. Не се колебайте да направите някои промени в стила си на работа.



Дева

Напълно вероятно е мнозина несъзнателно да бягат от положителните емоции и приятните новини, свързани с професионалната сфера. Други пък ще увеличат значително придобивките си в чисто материален план, което със сигурност ще им даде шанс да осъществят някои неотложни покупки за себе си и близките си. В случай че проявите непредвидливост в професионалната сфера или екстравагантност в материален план, ще трябва да заплатите доста висока цена.



Везни

Не се опитвайте да поставяте ограничения на любимия, особено ако до момента сте получавали нужното ви разбиране от нея/него. Следвайте праволинейно амбициите и мечтите си в професионалната сфера. Последният работен ден е подходящ да направите правилна оценка на ситуацията, в която се намирате от дълго време. Не се страхувайте да се противопоставите на по-силните от вас, ако знаете как да използвате плюсовете си.



Скорпион

Мнозина от знака с правилно преценени ходове ще постигнат стабилност в професионалната сфера. На първо място е необходимо да се погрижите за своята финансова обезпеченост. Не се надявайте на бързо развитие на някои ваши проекти, особено ако са свързани с подписването на конкретни договори. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще успеят с щедростта си да привлекат вниманието на високопоставена особа.



Стрелец

В последния ден на седмицата не очаквайте потупване по рамото от високопоставена особа, особено ако не са само ваши заслугите за постигането на някакви резултати в професионалната сфера. Въпреки това е напълно възможно да получите финансови поощрения, които със сигурност ще оцените по достойнство. Следобеда се опитайте да преориентирате целите си в живота в насока, от която бихте могли да извлечете максимална финансова полза.



Козирог

Напълно е възможно да се увеличат вашите отговорности на работното място, но наред с тях ще почувствате и нарастването на финансовите си постъпления. Ще имате желание да установите нови правила на работното си място, но едва ли това ще ви се отдаде, ако страдате от вътрешни задръжки. Стремете се към толерантно отношение към интимната си половинка. Здравето ще е единственото ви слабо място, така че не пренебрегвайте рационалното хранене.



Водолей

Напълно възможно е част от вас по една или друга причина да започнат подготовката на инициативи, от които да увеличат значително финансовите си постъпления. Най-силните ви възможности ще се крият в решителността да постигнете напредък въпреки многобройните ограничения. В любовта ще сте склонни към крайности, но като че ли равновесие в чувствата и поведението си ще постигнете именно благодарение на интимната си половинка.



Риби

В края на тази седмица извършените промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни за вас последици, особено в материалната област. Очакват ви много пречки и безпокойства, така че не подценявайте сигналите, дадени ви от съдбата или от ваши доброжелатели. Ще разполагате с реални шансове за покупка или преговори, отнасящи се до дома и до материалните придобивки, които ви засягат персонално.

2969
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД