:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 489
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

1 млн. лв. ще бъде

бюджетът на "Хасково", ако отборът влезе в А група. Това обяви членът на УС на клуба Хакив Хабил, който обясни, че за издръжката ще се грижат общината и няколко бизнесмени. За целта отборът се нуждае от победи в оставащите два мача до края на сезона - домакинството срещу "Ботев" (Враца) и гостуване срещу "Банско". Конкурентът "Калиакра", който също има 40 т., но е с по-лоша голова разлика, играе с "Калиакра" в Каварна и приема "Пирин" (Разлог) в последния кръг.



Бившият капитан на ЦСКА

Иван Бандаловски игра цял мач за "Од Хеверлее" (Льовен) при победата с 3:0 навън над "Юпен" в трети плейоф за оставане в белгийския елит. Така "Од Хеверлее" събра 10 т., срещу 1 за съперника, като оставащите два плейофни двубоя бяха отменени, тъй като станаха протоколни.



Бившият играч на "Левски",

"Берое" и "Локо" (Сф) Тодор Христов (26 г.) ще продължи кариерата си в исландския "Викингур" (Рейкявик), който този сезон е новак в елита. За последно лявото крило игра в "Академик" (Свищов).



"Реал" (М) може да

бъде без португалския национал Пепе във финала на Шампионската лига с "Атлетико" (М) на 24 май. Халфът получи травма на левия прасец при равенството 1:1 с "Валядолид" в сряда и ще се възстановява около 2 седмици, като до последно ще бъде под въпрос за мача в Лисабон. Срещу "Валядолид" се контузиха още Кристиано Роналдо и Анхел ди Мария, но и двамата ще са на линия за финала.



Пред празни трибуни

ще се играят мачовете от първа и втора дивизия в Украйна, както и финалът за купата на страната между "Шахтьор" и "Динамо" на 15 май. Мерките се взимат от съображения за сигурност заради нестабилната обстановка в страната.



"Стяуа" стана за 25-и път

шампион на Румъния, след като победи с 1:0 навън "Университатя" (Клуж) и три кръга преди края води с 10 т. пред преследвача "Петролул".





1148
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД