:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Проблемите на новите смартфони

Не може ли, докато тичам, да си меря пулса?
Новите мобилни телефони през 2014 г. от Samsung, HTC и LG представиха наистина впечатляващи функции и производителност. Въпреки това ето 6 неща от новите телефони, които определено разочароваха...



1. UltraPixel камера при HTC One M8

Като телефон новият M8 е страхотно устройство, но определено може да се желае още много от камерата му. Тя е бърза и втората Duo камера ви позволява интересни ефекти, но като цяло резолюцията е прекалено ниска и води до средняшки снимки.



2. Скенерът на Galaxy S5

Когато беше обявен, всички бяхме развълнувани за тази функция, но нещата всъщност са различни в действителност. За разлика от Apple ID скенерът на S5 изисква да плъзнете пръст през скенера, което е непрактично и неточно при използване с една ръка.



3. Скенерът на пулс на Galaxy S5

Още една новост на Galaxy S5, която успя да ни разочарова. Ако тренираме, ние бихме искали да измерва пулса в реално време, а не да спрем и да си "поиграем" с нашия мобилен телефон.



4. Лимитираната достъпност до OnePlus One

Това е един от телефоните, за които вероятно не сте чували, но той предлага невероятни характеристики и външен вид само за 299 долара. Въпреки това, за да си купите такъв телефон, ви трябва покана, което го превръща в недостъпен за широката общественост.



5. Android телефоните на Nokia

Новите Nokia X, Nokia X + и Nokia XL са телефони от ниския клас с Android операционна система. Целта е да има ниска цена. Но с бавна производителност и лимитираната селекция на приложения просто телефоните не си заслужават вниманието.



6. Дилемата около QuadHD екрани

Въпреки че е готино да притежавате телефон с такъв екран и получавате наистина добра картина, има и редица недостатъци. Сред основните са слабите резултати (поради повишената резолюция) и по-голямата консумация на батерията.

 QuadHD екраните са страхотни, но харчат много батерия.
1284
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД