:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 360
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за понеделник



Овен

Ще се радвате на силна приятелска подкрепа във всичките си начинания. Възможно е да започнете нова любов или да освежите стара връзка. Финансовото състояние на мнозина ще се подобрява благодарение на роднини. Заловете се с проекти и използвайте цялата си находчивост. При много от дамите от зодията не са изключени здравословни смущения. Любовта не ви е изоставила, но вие ще смятате, че не можете да се занимавате с чувства днес.



Телец

Бързите действия ще ви позволят да постигнете спокойствие в материалната сфера. Правилното насочване на усилията ви в работата пък ще ви позволи да постигнете и дори да надминете чаканите от вас резултати. Стремете се да планирате по правилен начин делата си, като се опитате да не приемате твърде драматично неуспехите или кратките затруднения, изпречващи се на пътя ви. Не закъснявайте с поетите от вас преди време срокове.



Близнаци

Важното днес е да поддържате добро и ефективно темпо на работа, което ще ви позволи да се наслаждавате на различни възнаграждения - както сега, така и в бъдеще. В същото време е добре да защитите по достоен начин своята самостоятелност. Добре ще е да се насочите към заемането на позиция в професионалната сфера, която ще ви позволи да бъдете максимално гъвкави. С положителен знак ще са търсенията ви.



Рак

През днешния понеделник мнозина от вас ще се радват на благотворното влияние на звездите - както за малките неща от делови, материален и личен план, така и за важните. Опитайте се да използвате въображението си в деловата дейност, но в същото време е хубаво и да следвате установените правила в това направление. Избягвайте инвестициите, които крият твърде големи рискове за стабилността ви в материалната сфера.

Лъв

Опитайте се по-малко да говорите за собствените си мечти и бъдещи проекти, тъй като никога не можете да бъдете сигурни с какви намерения са хората срещу вас. В любовта не бъдете твърде взискателни към интимната си половинка. Предпазвайте се от прекалена екстравагантност на работното си място, тъй като ще предизвикате коментарите на колеги и делови партньори. Избягвайте действия, които могат да предизвикат завист у околните.



Дева

Дръжте се настрана от чуждите проблеми и затруднения, независимо от какъв характер са те, тъй като вашата помощ няма да бъде оценена по достойнство. Открийте баланса между приходите и разходите си. Избягвайте затормозяващите ви задължения, както и хората, които ви натоварват със своите проблеми. Не бъдете емоционални в любовта. Обърнете специално внимание на проблемите, които не коментирате с интимната си половинка.



Везни

Понеделникът е удобен да укрепите финансите си. Късмет ще ви носят сключените сделки. С дипломация и уменията си на ръководител ще успеете да постигнете желаното в професионален и материален план. Стремете се да използвате промените, настъпващи около вас, за да увеличите възможностите си за реализация. Новите контакти и познанства ще ви облагодетелстват в материално отношение скоро.



Скорпион

Опитайте се да си давате кратки, но пълноценни почивки, в които да обмисляте внимателно изминалите събития и да планирате предстоящите. Следвайте безотказно установения ред на работното си място, като се опитате да използвате правилата в своя полза. Късметът ще е на ваша страна, а и подкрепата на влиятелни особи. Опитайте се да увеличите познанствата и контактите си в професионалната сфера.



Стрелец

Възползвайте се максимално от положителната подредба на звездите. Търсете баланс във всички направления и едва ли ще имате поводи за излишни тревоги. Мнозина от вас ще бъдат погълнати от собствените си дела от професионален и личен характер. Опитайте се с уважение да се отнасяте към усилията на интимната ви половинка, защото това може да ви помогне да построите по различен начин живота си.



Козирог

Ще получите възможност да докажете на какво сте способни и да проявите организаторския и управленския си талант. Резултатите от вашата работа ще бъдат от полза не само за вас, но и за много ваши колеги, познати и приятели. Не оставяйте впечатление у другите, че вие сте магьосници и можете да направите всичко. Кажете точно с какво можете да се ангажирате и точно какво можете да направите. Вашите финансови дела се подреждат добре.



Водолей

Вие очаквате приходи, но това няма да стане днес. В никакъв случай не отказвайте предложение за заемане със странична работа. Парите, които ще получите, ще ви бъдат добре дошли. Колкото до любовта и секса, ще трябва ясно и конкретно да заявите какви са намеренията ви и как виждате оттук нататък съвместното съществуване с партньора си, за да изясните връзките си и да хармонизирате интимния си живот.



Риби

Най-вероятно при някои ще напусне началник или конкурент и ще заемат неговото място. Логично ще се подобри и финансовото ви състояние. Късметът ви ще работи без засечка, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си. Вечерта се отдайте на забавления и любов, но бъдете внимателни - това може да спре инерцията на възхода ви. Единственият ви недостатък може да се прояви в работата с хората около вас.
2743
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД