:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 318
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Китайският готвач каза

Паднахте ли ни, бивши съграждани и колеги! Ся ще ви заплетем в перуките - измъкване няма!
Здлавейте! Аз съм китайски готвац в китайски лестолант "Гнездото на плелитастия длакон". Ако сте досли да видите длакон, няма да го видите, той отлетял, упласил се колко глупост има на земя. Това бесе тлудно плеводима китайска игла на думи. А инаце глупост тука на земя има много. Особено кога изболи идат.

Много съм се цудил засто много глупост тука на земя. Един ледовен клиент, лекал, яде пли мен люто-кисела супа да не го хваста глип, та му вялвам, ми каза, це глупост била като глип. Като него глупост пледизвиква лазстлойство и обста отпадналост както на отделния глазданин, така и на цялата дълзава.

Пли глип кихне един и после двайсе цовека се лазкихат по него; така е и с глупост - казе някой глупост и току-виз залазил околни, запоцват и те да повталят глупост. Ако я казе в тесен клъг, залазява само най-близки, ако я казе в някое следство за масово осведомяване, ето ти епидемия от глупост.

Пли глип има "хонгконгски", длуга година идва "алзентински" или "свински", после "птици" глип налети. Конклетни мутации лазлицни, но все си е глип. Така е и с глупост - глупости лазлицни, идват от най-лазлицни стлани, но все са си глупости. И все са залазни. Затова тлябва да се взимат плевантивни мелки, на бългалски плофилактика.

Най-веце цовек тлябва да се пази от залаза. Пли глип не тлябва да се обстува отблизо със залазоносители, пли глупост тлябва да се избягва обстуването с глупостоносители. За съзаление те са навсякъде, но с малко усилие на воля цовек мозе да не дава ухо на всицко, което се пликазва, или поне да го филтлила с мозъка си, подобно на маллена маска за уста.

Много полезно е имунизилане. Пли глупост много добла застита на олганизма осигуляват длуги глупости. Една глупост надвива длуга и цовек, ако и да не се опази, поне не се лазболява много селиозно.

Сега сте ви имонизила, пък е и влеме за длевна поуцителна истолия, на бългалски плитца, внимавайте:

Вуте имал плоблеми с елекция, но плодълзавал да тълси по мъзки Пена. Веднъз тя го попитала засто, той обяснил "Мозе нисто да не плавим, ама це ти лезим отголе да ти тезим!" Поука: Ето така бългалски политици лазбила власт.

Вцела един магданоз бесе увит във вестник, та плоцетох в него, це сестима бългалски съдии са се кандидатилали да отидат съдии в Стласбулг. Знаци бългалски съд сте плати бългалски съдии в стласбулгски съд, където се гледат делата слесту бългалски съд, кога бългалски съдии не съди плавилно и бългалски съдии сте тлябва да съди плавилно, кога бългалски съдии не съдили плавилно. Оплетено като нудълс, на бългалски макалони! И като плоцел това във вестник, така се замислил, це за малко да заголи плолетни лолца и измислил: не мозе ли бългалски съдии да съди плавилно осте в Бългалия, та да не тлябва бългалски съдии в Стласбулг да съди плавилно вместо тях? Или да няма бългалски съдии в Бългалия, а да съдят наплаво бългалски съдии в Стласбулг? Но кой съм аз да мисли какво да плави бългалски съд, аз съм китайски готвац и най-много да заголи плолетни лолца, от което никой няма да се оплаце в Стласбулг.

Сега да ви каза какъв лазговол подслусал, без да иска, в мой лестолант: говолили си две зени, една попитала "Коя ти е елогенната зона?" Длуга отговолила "Дланите! Слагас в тях по 100 евло и веднага ставам мила, незна, възбудена..." Запитал се - коя ли е елогенна зона на бългалски съд? Като лазбела, сте ви каза.

Хайде довиздане, на бългалски цао, идва пак тука следваст понеделник да хапне вкусна хлана, на бългалски мандза!

 Анонимен защитен свидетел.
2
1729
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
28 Септември 2014 21:32
Отлицен 10+ Весел! Много добла лабота. Сменят се две букви с две длуги и хоп-ла: - "Либка, искам либка бе, либка!"


Ще е интересно ако двамата от панелката, онези - по анцузите, специалистите по замезване, отидат на китайския ресторант при готвача... Ще е фоерверк на българо китайската дружба!
29 Септември 2014 15:00
Май по-добре да беше си мълчал.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД