:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В ЦСКА признаха с половин уста за избирателно плащане в клуба

СНИМКА: БГНЕС
Александър Тодоров
Криеният с години факт, че в ЦСКА не се плаща едновременно на всички футболисти, а само избирателно, вчера беше признат с недомлъвки от изпълнителния директор на клуба Александър Тодоров. Повод стана скандал между играчите, след като научили, че хърватинът Тончи Кукоч си е получил парите преди останалите. Той се примолил, тъй като трябвало да плаща спешно вноска по апартамент в родината си, а шефовете му влезли в положението. Това обаче провокирало голямо недоволство, неколцина футболисти заплашили да напуснат, ако практиката с избирателното разплащане не бъде прекратена, а Неманя Милисавлевич, който имал да получава доста пари, директно понечил да напуска. Треньорът Стойчо Младенов, който едва успокоил играчите, не отрече за проблема, но кратко заяви: "Не коментирам нищо.Това са вътрешни неща."

Александър Тодоров, който успял да потуши конфликта, пък рече пред агенция "Блиц": "Не искам да коментирам това, което се случва в съблекалнята на ЦСКА, защото си има вътрешен правилник. Каквото и да има, ние ще го разрешим. Ситуацията не е цветуща, но от сутрин до вечер се опитваме да разрешим нещата и да стабилизираме клуба. На кого ще платим и на кого няма да платим решаваме само ние с Александър Томов. Двамата определяме бюджета и го разпределяме. Не сме искали да ощетим някого от играчите за сметка на други. Просто шефовете решават какво и как се плаща. Да, ставали са грешки - част от състезателите не са си получавали заплатите навреме, но след два-три дни всичко си е идвало на мястото."

Тодоров призна, че и сега има забавяне на заплати, но то било от една седмица, като подобни закъснения се случвали не само в България, но и по света.

Самият Кукоч, който неволно стана причина за скандала, е получил мускулна травма и ще се възстановява около три седмици. Той и без това е наказан за мачовете с "Хасково" в неделя и "Лудогорец" на 21 ноември. Травми продължават да лекуват Александър Тунчев, Неманя Милисавлевич, Пламен Крачунов и Орелиен Жоаким. Добрата новина е, че Иван Стоянов най-сетне е напълно възстановен от операцията на херния, претърпяна в края на юли.

1
1043
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
06 Ноември 2014 10:18
неколцина футболисти заплашили да напуснат, ако практиката с избирателното разплащане не бъде прекратена

Куко, Куко, кога пари
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД