:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 505
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за сряда

Овен

През днешния ден ще чувствате някои ограничения, наложени от правила в обществото или работното ви място. Стремете се да избягвате поемането на рискове. Ще постигнете успех в контактите с високопоставени особи или представители от конкретни институции или организации. Мнозина ще трябва да опитат да освободят съзнанието си от мисли, свързани с нанесени ви преди време обиди от страна на близък или колега на работното място.



Телец

Добре за вас през днешната сряда ще е да установите стопроцентов контрол върху поведението, чувствата и мислите си. Не предприемайте крачки, които могат дори и минимално да ви отдалечат от благоприятните за вас планове и инициативи. Добре ще е да не сте злопаметни и отмъстителни през днешния ден, защото от тези си действия ще загубите. Положителна за вас ще бъде стратегията на великодушие. Подсилете организма си с витамини.



Близнаци

Днес почти всички представители на знака ще се радват на отлични материални постъпления, които ще им позволят да поставят под пълен контрол разходите си. Не си позволявайте необмислени покупки, защото те могат да ви причинят множество затруднения от паричен характер. Необходимо е да направите преоценка на стара връзка, независимо от това дали е приятелска, делова или любовна. Изпълнявайте инициативите си, без да се страхувате от провал.



Рак

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат обвинени за думи, които не са изрекли или са дотолкова видоизменени, че едва ли ще ги познаят от първо слушане. Може би в този момент е важна вашата реакция, защото от нея ще зависи развоят на събитията. Опитайте се да не давате повод на зложелатели да направят активи на ваш гръб. Ако емоционалността ви е чувствително завишена, то се опитайте това да не проличи.



Лъв

В сряда не се тревожете за неща, които не можете да промените. Не се поддавайте на паниката, ако сте забравили за някоя важна среща от делови характер. Може би едно телефонно обаждане от ваша страна ще направи чудеса и ще се измъкнете невредими от създалата се неловка ситуация. Само с един жест на внимание ще допринесете интимната ви половинка да се усмихва. Като цяло ще сте готови да посрещнете всякакъв вид предизвикателства.



Дева

В днешната сряда се освободете от негативното, защото то единствено и само ще спъва вашето развитие и ще ви прави безразлични към предприемането на промени от професионален или личен характер. Днес правилото за почти всички от знака е, че ако влагат енергия в работата си, крайните резултати ще надминат първоначалните им очаквания. Вечерта обаче се опитайте да не се занимавате с инициативи и проблеми от служебен характер. По-добре да ги отложите.



Везни

Днес основната ви цел трябва да бъде с делата си на работното място да заслужите поздравления от страна на колеги, делови партньори и началници. Избягвайте рисковете, високите скорости и вредните за организма си навици. Не експериментирате с вече установената от вас сигурност в професионално и материално отношение. Денят не е подходящ за започване на любовни афери на работното място, защото ще навреди на репутацията ви.





Скорпион

Днес някои от знака ще са склонни да ускоряват осъществяването на някои свои инициативи в професионалната сфера. Напълно възможно е да сте изправени пред предизвикателства от чисто материален характер, които трябва да преодолеете със съобразителност и пестеливо отношение. Внимавайте при подписването на документи. Предпазвайте се от разочарования, като преценявате до най-малкия детайл начина, по който реагирате.



Стрелец

Днес най-големите шансове за успех на представителите на този зодиакален знак се крият в новите възможности, предоставени ви от страна на началник, колега, приятел или познат. Не се опитвайте да пренебрегвате правилата, установени преди вас в професионалната сфера. Дори и да сте жертва на стреса, породен от някои проблеми, правилната преценка и липсата на паника ще ви помогнат да се измъкнете от затруднението.



Козирог

Днес мнозина от вас ще трябва упорито да отстояват своята независимост при взимането на важни и съдбовни решения. Следвайте интуицията си, която на този етап от време ще е изключително изострена. Направете необходимото, за да се развиват делата ви в желаната от вас посока, но не се стряскайте, ако случайно се натъкнете на предизвикателства в процеса на осъществяване. Някои от знака ще трябва да използват силни аргументи.



Водолей

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще печелят нови благодетели благодарение на толерантността си и широкия мироглед, който ви е вроден. При някои проектите, които са свързани с пътуване или преместване от едно населено място на друго, ще се реализират по възможно най-добрия начин. Срядата е подходяща за уреждане на детайли около личната ви документация. Мнозина ще получат предложения, които ще увеличат заетостта им.



Риби

Днес от изключителна важност за вас ще е да използвате по правилен начин интуицията си в професионалната сфера. Разчитайте и на умението добре да излагате идеите и мислите си. Вероятно ще е необходимо да направите съответните компромиси в името на по-важната за вас цел. Не се отклонявайте от предварителните си планове. Като правило ще разполагате с достатъчно енергия, за да се справите с текущите си ангажименти от личен характер.
3046
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД