:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл" ще обяви наследника на Везенков след празниците

Сашо Везенков вече няма да ръководи оперативно баскетболния отбор на "ЛУКойл Академик", няма дори да има отношение към него. Това е решението на ръководството на петролната компания след втория пореден загубен финал от тима в България. Тимът от Правец падна в спора за купата на страната от "Черно море", а миналия сезон отстъпи титлата в спор с "Левски", като преди това отпадна и за купата още на 1/4-финал. Два дни по-рано бе отстранен треньорът Йовица Арсич, като временно поста пое досегашният му асистент Мирослав Ралчев, на когото ще помага Иван Коцев.

Везенков ще остане шеф на цялостната спортна дейност в компанията, както и досега, в качеството си на изпълнителен директор на агенцията за спорт на "ЛУКойл". Бившият национал бе директор на баскетболния тим от създаването му през сезон 2001/02, като в някои периоди поемаше и треньорския пост. За тези години отборът от Правец стана 11 пъти поред шампион и 9 пъти взе купата на страната.

От "ЛУКойл" съобщиха още, че ще обявят заместника на Везенков след националния празник 3 март. Знае се, че постът е предложен на бившия национал и капитан на "ЛУКойл Академик" Тодор Стойков.
2071
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД