:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Плъзнаха нервни

Те били цели 90 000, оставени без важното лекарство ривотрил поради държавническо безобразие. Епилептици, невротици и прочее. Научаваме тези неща от първа страница на "24 часа". Шефът на организация на родители с епилептични деца - Веска Събева, твърди, че България няма адекватна политика по случаи като този и иска да съди виновния за ситуацията. Щем не щем, сме обхванати от лек нервен трепет, така - в трепет - четем пресата по-нататък. Търсим спокойствие, а то няма. В "Труд" пише, че прословутата правна реформа "Иванов" вещаела бягства на затворници. Тоест не само нервни, но и пандизчии ще забродят по улиците, плаши се прелитащият. Направо иде време за Терминал - 2, почва да се навива той, хеле сега с метрото, което стига право там за 15 минути, и пред което гордо се снима властта. Хващаш влакчето - и дим да те няма.

Обаче накъде? На юг гърмят, а на запад, според "Новинар", властват еко и морални несгоди - примерно в Канада била разбита огромна мрежа за проституция, а в Калифорния ограничавали водното потребление заради суша. Да го даде човек на изток - при бесарабските българи - пак беля. Според "Преса" Украйна била спряла 4 тона помощи за тях, създавала на дарителите пречки. Не, там ще си умреш от гладория и сиромашия, ако не те очушкат преди това.

В Африка пък пукат ислямисти, цял университет в Кения отишъл зян. И в Азия цари нервност. И по хората, и по животните. В "Новинар" пише, че един носорог изтрещял в Непал и хукнал из улиците, ломейки спирки и дори болница.

Общото неспокойствие изглежда заразно. Американският сенатор Маккейн и негови колеги според "24 часа" зоват ФИФА да отмени световното по футбол в Русия, защото то щяло да донесе престиж на Путин и пари на страната. Защо от ФИФА гледат на мъдрия Маккейн като на непалски носорог обаче не разбираме. Вече никой не си пие хапчетата май.
1622
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД