:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Мира Кацарова
Мира Кацарова

ще отбележи с поредица концерти 100-годишнината от рождението на една от най-харизматичните и влиятелни певици в историята на джаза - Били Холидей (1915-1959). На 7 април, когато е родена Лейди Дей, певицата и водеща в радио Джаз FM ще представи своя проект Blue Moon: Songs of Billie Holiday. Входът за концерта в Sofia Live Club е свободен. Мира ще интерпретира песни от репертоара на Били Холидей в нов аранжимент и в компанията на Мирослав Турийски - пиано, контрабасиста Веселин Веселинов-Еко и барабаниста Христо Йоцов, както и гост-музикантите Денис Попстоев - алт саксофон, Божидар Василев - тромбон и Николай Карагеоргиев - китара. На 9 април споменът за джазлегендата ще прозвучи и в "Би-боп кафе" в Пловдив.



Метъл ветераните от "Джудас Прийст"

ще пуснат на пазара своя собствена марка кафе, под името"Бритиш стийл кофи бленд" в чест на 35-ата годишнина от издаването на едноименния им албум "Бритиш стийл". Всяко от пакетчетата кафе ще бъде по 340 гр. и ще върви в комплект с касета със песните Grinder и Snakebite. Комплектите ще бъдат пуснати в продажба на 14 април. "Джудас Прийст" не е първата група, която пуска в продажба собствено кафе. Досега това са правили рокзвезди като Роб Зомби, барабаниста на "Аеросмит" Джоуи Крамър, както и семейството на Боб Марли и актьора Хю Джакман.
1400
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД