:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Монако" се оплака от реферите и след реванша

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Димитър Бербатов безуспешно е опитал да преодолее вратаря на "Ювентус" Джанлуиджи Буфон по време на реванша в Монако.
От "Монако" обявиха, че са ощетени от шотландския съдия Уилям Калъм в 1/4-финала реванш в Шампионската лига с "Ювентус" (0:0). Претенциите са най-вече за неотсъдена дузпа за нарушение срещу Жофроа Кондогбия, който падна в наказателното поле след сблъсък с футболистите на "Ювентус" Артуро Видал и Джорджо Киелини.

"Изпитвам голяма гордост от показаното от момчетата. Същото изпитват и президентът Дмитрий Риболовлев и принц Албер, с които успях да разговарям. Като се връщам мислено към двата мача, не мога да скрия разочарованието си от някои съдийски отсъждания", коментира вицепрезидентът на клуба Вадим Василиев. В първия мач пък от "Монако" оспориха дузпата, с която "Юве" си осигури победата с 1:0.

Димитър Бербатов влезе в игра на почивката в реванша, но и той не успя да помогне на тима си да се класира напред.

Наставникът на "Ювентус" Масимилиано Алегри се измъкна от въпроса за ситуацията с Кондогбия и заяви, че хората трябва да се доверят на Калъм, който е международен рефер. Той коментира и предстоящите 1/2-финални срещи, които ще са с някой измежду "Байерн", "Реал" и "Барселона". "Предстоят два мача с един от трите най-добри отбора в Европа, но ще се опитаме да продължим напред и да играем финал. Мачовете с "Монако" не се получиха добре, но за това си има и обективни причини, тъй като ключовите ни играчи не бяха в оптимална форма", каза Алегри.

Треньорът на "Реал" Карло Анчелоти пък персонално похвали Хавиер Ернандес, който с гола си в 88-ата мин. донесе победата с 1:0 над "Атлетико" (М) и класира "кралския клуб" сред най-добрите четири тима в турнира. "Радвам се за него. Той е истински професионалист. През по-голямата част от сезона не е играл, но се оказа готов за боя. Старае се и е много активен в тренировките. Това е правилното поведение", каза Анчелоти.
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Мексиканецът Хавиер Ернандес - Чичарито (вляво) е изпаднал в дива радост, след като е отбелязал в 88-ата минута гола, който класира "Реал" на 1/2-финал в Шампионската лига.
743
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД