:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 254
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Елате, милиони чужденци!

Това не е цаца, а малък ленивец.
След като миналата седмица стана ясно, че от Министерството на туризма са платили над 100 000 лева за брошури на английски език, които рекламират страната ни като идеално място както за лов на мечки гризли и американски елени, така и за риболов на сьомга, от Министреството обясниха, че тези брошури са стари и не отговарят на актуалната информация... Тоест - по актуална информация в България вече не разполагаме с американски елени, мечки гризли и сьомга. В този ред на мисли, ето шепа безценни идеи, които държавните чиновници от Министерството на туризма задължително да включат в следващата рекламна брошура на България, която, надяваме се, ще е още по-скъпа и безсмислена:

- Скъпи чужденци, само и единствено в нашата страна вие ще можете да ловувате бенгалски тигри в Стара планина, индийски слонове в Рила и приказни дракони в Пирин. Моля, имайте предвид, че за обстрел на лепрeкони се доплаща допълнителна зелена такса в съответната община.

- На вниманието на тези, които предпочитат фото-сафаритата и силните усещания, предлагаме уникалното по рода си езеро в Казичене, където ако имат късмет ще могат да зърнат митичното чудовище от Лох Нес. Никой не го е виждал в Шотландия, защото то всъщност е тук, но се крие, тъй като го е срам.

- Не е лъжа, не е измама - разполагаме и с динозаври. Световната конспирация, че били изчезнали преди 65 милиона години, е просто злонамерен, но нелеп опит да се съсипе родният туризъм.

- Да, може и да си нямаме сьомга, но в нашите морета ще видите някои от най-известните китове в света - включително Моби Дик и онзи кит, който глътна Джепето.

- В САЩ си имат американски белоглав орел, в Амазония - папагали и тукани, в Антарктида - императорски пингвини, ние пък си имаме Птицата Рух, която може да набие всички останали птици, защото е по Шехеразада.

- Няма нужда да се изкачвате до най-високите части на Хималаите, за да търсите йети, скъпи чужденци! У нас йети може да бъде видян от всеки! Различава се с два пръста чело, едра структура тип "дебелак" и акъл с размера на гнил орех. Плюс това у нас йети не е един, а са много - срещат се предимно по планините и по морето. По планините събарят гори, за да си правят лифтове, а по морето изливат бетон върху дюните, за да си строят хотели. Внимание! Раздразнителни са и не обичат да ги снимат.

- Бавноподвижните дървесни бозайници, известни като ленивци, са разпространени не само в труднодостъпните джунгли на Централна Америка, скъпи чужденци. За да ги видите и да им се порадвате отблизо, вече не се налага да сечете гъста растителност с мачете и морно да се взирате из шубраците, като в същото време внимавате да не се обесите на разните там лиани. За да видите истински ленивци, заповядайте в страната ни и посетите кое да е от българските съдилища - да, тук на ленивците за по-благозвучно им казваме магистрати, прокурори и съдии, но вие все пак сте чужденци, няма как да ви заблудим, особено ако сте наблюдатели от Европейски съюз.

- А гледали ли сте "Властелинът на пръстените", скъпи чужденци? Да? Ние не сме, но въпреки това си имаме орки. Цели 240 на брой.

Заповядайте! Очакваме ви!
3
1887
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
02 Юни 2015 12:45
Кой каза че орките били само240?
02 Юни 2015 14:23
tatyana1,
Допуснали са грешка! Не са 240 орки, а 240 гоблина - смрадливи, страхливи, подли, лицемерни. Орките все пак са войни, колкото и да се бият на страната на прокълнатия Саурон/Гортаур. Орките имат малко достойнство, а нашите 240 нямат такова.
02 Юни 2015 19:07
Леле че тъпо.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД