:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Европейски съюзници връзват ръцете на НАТО

Франция и Германия попречиха на НАТО да вземе решение по молбата на САЩ за помощ при нападение срещу Ирак, писа вчера в. "Вашингтон пост". Служители на НАТО съобщили, че на срещата на алианса в Брюксел Франция и Германия, подкрепени от други държави, сред които Белгия и Люксембург, са се противопоставили на приемането на американската молба за помощ.

Съгласието на алианса е от изключително значение за избирането на подходящия момент за започване на военни действия, защото САЩ помолиха алианса да вземе незабавни мерки, за да защити Турция при контраатака от страна на Ирак. Вашингтон поиска също разрешение за използване на въздушното пространство на страните-членки, а също самолетите АУАКС и други улеснения.

Генералният секретар на НАТО Джордж Робъртсън изрази вчера увереност, че съюзниците ще преодолеят различията за подкрепата на американска военна операция срещу Ирак, съобщиха АФП и Ройтерс.
7
491
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
24 Януари 2003 08:28
Браво. Нямам думи.
Страните от остаряла Европа лижат гъза на масовия убиец Садам и отказват помощ на САЩ. До там ли изпаднаха предателите на НАТОвската взаимопомощ. Ами тези страни-Садамисти, щом толкова им е мил Садам, да излязат от НАТО и да влязат в военен съюз с диктатора Хюсеин.
24 Януари 2003 08:50
Скъпи господине, защо не се запишете като доброволец на страната на САЩ и не заминете в залива, вместо да давате преценка на една или друга политика. Докажете правотата на позицията си с дела!
24 Януари 2003 11:07
Ха! Ама това е Ванката!
24 Януари 2003 15:23
САЩ по скоро трябва да започнат войната , а там французи германци да си стоят с техните миризливи нерешителни лайна и да се гледат педерасите да не се затрие някой че голяма загуба .САЩ трябва да ги изрита от разпределението на петролните полета нека си търгуват с руснаците
24 Януари 2003 17:59
Bravos, bravos i ashkolsun Ano 3 & 4 za podkrepata deto okazvate na TX maniaka s pretenciata za "Nov velik diktator", koito iska da zapali treta svetovna.
Davaite v sushtia duh, moje puk i zeleni karti da gepite, koi znae.
Novoevripeec - zemi procheti nekoia knijka be brato. Sadamcho e pelenache nevinno sravnen s golemite demokrati otvud okeana. Trebat mu oshte mno-o-ogo godini praktika za da go zemat u shampionskata liga.
To nie BG-cite obichame koga ni potupvat po vratleto golemite batkovci - barabar Petko s mujete, ama loshoto e che posle vse go duhame (spravka - istoriata na svetovnite voini).
24 Януари 2003 18:08
Heal the world
make it a better place
for you and for me and the entire human race

PEACE ON EARTH!

As long as you're my brother it don't matter if you 're black or white!
24 Януари 2003 19:58
Космосът ми пречииии!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД