:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" спира с експериментите след сряда

Шампионите продължават преговори с нападател на "Стяуа"
СНИМКА: ludogorets.com
Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков (вляво) е избутал зад себе си футболист на "Локомотив" (Москва) при загубата на българския шампион с 0:2 в Австрия.
Треньорът на "Лудогорец" Бруно Рибейро заяви, че ще спре с експериментите по състава до първия мач срещу молдовския "Милсами" от II предварителен кръг в Шампионската лига. Двубоят в Разград е на 14 юли. Португалецът призна, че отработва различни схеми за игра, но ще спре с това след последната проверка на лагера в Австрия, която е в сряда срещу руския шампион "Зенит". Преди това във вторник предстои мач и със "Спарта" (Прага).

"Ще видим коя е най-добрата система за отбора. Ще изберем преди 14-и с коя ще играем. Идват два много важни мача с два силни отбора, предстоят и дълги пътувания, но вярвам, че ще се справим. Доволен съм от моите играчи. Доволен съм и от новите, те имаха само една тренировка, не можаха да покажат днес повече. Но имат качества и ще го покажат. Те са много добри играчи и ще работим добре с тях. Футболистите дават всичко от себе си, и с времето мисля, че ще подобрим нашата игра", коментира Рибейро пред "Диема Спорт" след загубата с 0:2 от "Локомотив" (Москва). Той допълни, че "Лудогорец" трябва да подобри работата си в защита и отдаде отчасти поражението на топлото време. Това беше и първата загуба за португалеца след идването му на поста през юни.

Привлеченият от "Сантос" десен бек Сисиньо може да дебютира неофициално в спаринга срещу "Спарта". Дотогава трябва да е на линия и холандецът Върджил Мисиджан, който пропусна заради лека травма мача с "Локомотив". Иначе срещу московчани за първи път с екипа на "Лудогорец" се появиха конгоанският национал Джоди Лукоки и румънецът Андрей Препелица.

Румънски медии пък продължават да твърдят, че "Лудогорец" е на крачка от привличане на още един футболист на "Стяуа" освен Препелица - Александру Чипчиу. Първоначално се считаше, че трансфер е невъзможен заради високата цена, поставена за нападателя - 6 млн. евро. Но сега се очаква Чипчиу да пристигне в София на финални преговори с ръководството на "Лудогорец".

1
1156
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
06 Юли 2015 08:58
Може би това спасява орлите от рутината, която натика Левски и ЦСКА в ъгъла !
Все пак, Домуза не бива да прекалява и да се прави на всемогъщ повелител.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД