:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Лудогорец" обеща за днес първа от много победи

Юнес Хамза остава при шампионите, но ще е в дублиращия състав
СНИМКА: БГНЕС
Светослав Дяков (вляво) говори на Георги Терзиев (до него) по време на последната тренировка на "Лудогорец" преди мача с "Милсами".
Новият треньор на "Лудогорец" Бруно Рибейро обеща, че днес срещу молдовския "Милсами" отборът му ще постигне първа от много победи. Двубоят от II предварителен кръг в Шампионската лига е от 20.45 ч. в Разград и ще се предава по "Диема Спорт".

"Ще излезем много концентрирани за мача с "Милсами". Играем за победа - първа от много предстоящи победи за мен като треньор на "Лудогорец". Проучили сме съперника - всеки отбор, който е получил право да играе в Шампионската лига, е качествен отбор", заяви португалецът вчера.

Той няма да разчита само на наказания Марселиньо. Привлеченият от "Стяуа" румънски национал Андрей Препелица пък ще се включи само като резерва, тъй като още не е наваксал с подготовката. Рибейро също така заяви, че тунизийският нападател Юнес Хамза няма да бъде продаван това лято и ще остане при разградчани. Той обаче ще бъде пратен в дублиращия състав, като по преценка на Рибейро може да бъде върнат в А отбора.

Португалецът също така отправи щедри комплименти по адрес на двама от футболистите си. "Знам за Козмин Моци още от подвига му с дузпите срещу "Стяуа" преди година. Той е един от лидерите в съблекалнята, за мен е един много добър човек, качествен играч, помага много в съблекалнята, помага и на мен. Много се радвам, че работим заедно. Мога да похваля още Цветелин Чунчуков, който е млад, но доста качествен играч и дава всичко от себе си на тренировките", каза треньорът на "Лудогорец".

Рибейро обаче не пропусна да изтъкне, че има нужда от още двама или трима нови играчи. Той подчерта, че работи по списък от около 20-25 набелязани футболисти. От тях той спомена двама играчи на "Стяуа" - румънския нападател Александру Чипчиу и ивоарския защитник Фернандо Варела, както и десният бек на "Рапид" (Букурещ) Кристиан Сапунару, играл преди за "Порто", "Сарагоса" и "Елче".

Отборът на "Милсами" пък е от неделя вечер в България, като веднага след пристигането си тренира в Шумен, където е отседнал преди мача. Съдия на срещата ще е финландецът Анти Мунука.

7
868
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
14 Юли 2015 21:38
Тоя пич,Рибейро е пред уволнение.Не знам само дали след днешният мач или след отпадането на "Лудогорец".Баси смотаната игра.
14 Юли 2015 21:46
Мача предават ли го някъде в нета?
14 Юли 2015 23:08
Лудите изядоха един милсаЛАми. Голям срам за киро гела. С тази игра очаквам лудите да отпаднат.
Хора като киро гела и перуката съсипаха футбола.
15 Юли 2015 06:52
Хора като киро гела

Като даваше пари на ЦСКА, беше Г-н Домусчиев, а сега е киро гела.
15 Юли 2015 08:08
Скандал в Лудогорец: Съотборници се бият.
Рибейро отстрани от отбора купен за 1 милион евро.

Тия бяха до тук!
15 Юли 2015 12:11
Нещо не позна тренерчето. Да се взема в ръце и той и играчите, така че да могат да наваксат резултата в следващия мач.
15 Юли 2015 13:37
Побългаряването на "Лудогорец" започна... жалко.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД