:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 321
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Турски,

гръцки и сръбски треньори са изпратили автобиографии до ръководството на "Черно море", кандидатствайки за овакантения пост в баскетболния клуб. Носителят на Купата на България все още не е намерил специалист, който да наследи сърбина Драган Баич.



Антон Ризов

се класира на 31-во място в състезанието на 50 м пушка от положение легнал на европейското първенство по стрелба в Марибор (Слвн). Българинът завърши с 621.4 т. в квалификацията. Европейската титла в дисциплината спечели Сергей Коваленко (Рус), който постигна резултат 209.2 т. във финала.



Двойката

Иван Колев и Григор Манчев се класира за 1/4-финалите на скул лека категория на световното първенство по гребане за младежи до 23 г. в Пловдив. В предварителната си серия нашите завършиха втори, на 1.99 сек. от победителите Алекс Бо Екрос и Оскар Свенсон (Шв).



Новата

световна рекордьорка на 1500 м Гензебе Дибаба изненадващо не бе заявена за дисциплината на световното първенство по лека атлетика в Пекин следващия месец. Миналия петък на Диамантената лига в Монако етиопката счупи 22-годишното върхово постижение (3:50,46 мин. на Цю Юнся (Кит) от 1993 г.) с цели 39 стотни - 3:50.07 мин. Според анализатори решението на федерацията на Етиопия е продиктувано от задължителното участие на 24-годишната Дибаба в още една тежка дисциплина в Пекин - на 5000 м.
543
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД