:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 429
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Красотой спасется мир

Приятели, хайде да си разменим приоритети!

Снимка: Канал 3
Зорница на червения килим.
Мъжката част в "После" наблюдава с голям интерес едно обществено явление: млади и красиви жени с Кауза. Има хора с фетиш към милосърдни сестри, стюардеси, камериерки, полицайки... Ние пък харесваме активни гражданки с Кауза.

Тия дни аскетът на "После" си развали аскетизма с една такава - не че нещо е нарушил обета за въздържание, но и той като Махатма Ганди трудно се справяше с "помислите".

Тя е политически лидер - Зорница Атанасова, бивш кмет на Нови Искър още от времето на Софиянски, а после и при Бойко Борисов, когато беше столичен кмет. Двама емблематични градоначалници на София са оценили качествата й! Качествата й са оценени и от активните граждани, споделящи Каузата - тя бе избрана за председател на възродената формация "Напред, България!", известна като "партията на Иван Славков - Батето". Не знаем дали Батето лично е оценил качествата й приживе, но очевдно духът му е жив, щом такова създание покорява партийния връх в политическо наследство на Славков.

Шеметната дива Атанасова се появи в парламента по времето на кошмарните преговори за конституционните промени в това, което е останало от силно подкастрената идея за съдебна реформа. Дамата се яви в отнемащ дъха вид. Проведе няколко телефонни разговора и може би в резултат на някакво политическо напрежение и свръхконцентрация в приоритетите - неволно позволи на шалчето около раменете й да се свлече наполовина. Откри се гол гръб, чиито извивки могат да накарат кой да е поет, офис плъх или бачкатор да пръхти като жираф.

Репортерите, чакащи края на преговорите, се сепнаха в дрямката си. Камерите заработиха. Всеки за миг забрави коварството на политическата игра и си спомни за коварството в друг тип игри.

Злобари и завистници взеха да подмятат, че дамата е тръгнала на лов за личен месия, който да възкреси политическата й кариера. В медиите се появиха материали с позорящи заглавия: "Блондинка по сутиен събра очите в парламента". И нито дума за Каузата.

А жената има Кауза и вчера я сподели в един сутрешен блок: "Ние имаме само един приоритет - България да върви напред и да бъде над всичко." Оригинално и неочаквано!

За приоритетите - своите и на обществото - дамата засне и специално селфи-видео с анонс: "Моля, вижте отговора ми на безмислените нападки в пресата, срещу мен!"

Отговорът гласи:

"Здравейте, приятели! Привет и на журналистите, които вчера в 37-градусовата жега отразиха като интересна новина, падналия от раменете ми шал в Народното събрание, вместо да съсредоточат вниманието върху течащите към момента преговори за промяна в конституцията. Приятели! Нека да изградим общество, в което приоритетите ни да бъдат различни."

Комбинацията от детска наивност и женска хитрост е подкупваща и вдъхновяваща. Но понеже тази дама е нулево толерантна към всякакви форми на корупция (парична, морална, телесна), махаме думата подкупваща и остава само - вдъхновяваща! Това си е посещение на музата - за такава не жалиш и торта, и коняк, и пари за такси, както се пее в песента.

Само дето обетът на въздържание току виж отишъл на кино или дори в Народното събрание!

3
11002
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
24 Юли 2015 19:34
Вкусно.Апетитно.Ще ми се да съм в Народното събрание.Много отгоеори на много въпроси вече се избистрят,едва ли не.
25 Юли 2015 09:24
Нека да изградим общество, в което приоритетите ни да бъдат различни.
D'accord! Forza!
25 Юли 2015 13:08
Калинка отвсекъде.

Дата и място на раждане: 15.07.1976 г. – гр. Перник
Семейно положение: Неомъжена
Образование:
Средно 31-во Средно училище за чужди езици и мениджмънт “Иван Вазов” – гр. София
Висше юридическо: Юридически факултет специалност “Право” при Нов български университет – гр. София
Професионална дейност:
2000 г. – 2001 г. Юрисконсулт в Столична община - Район “Надежда”
2001 г. – 2003 г. Главен юрисконсулт на Столична община – Район “Надежда”
Чужди езици: Писмено и говоримо английски и испански език
Квалификации: Компютърна грамотност
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД